Web Analytics

Tema düzenleyici

Piyasada telefon yok sanki

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Logan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 302
Benim önereceğim telefon elbette iPhone olur, o da mini😀 eğer farklı bir işletim sistemi alacak olsaydım kesinlikle alacağım marka samsung olurdu. Son yıllarda adamlar nirvanayı yaşıyor telefonda.

Minin batsın arkadaş! :D

Konu sahibi
Benim önereceğim telefon elbette iPhone olur, o da mini😀 eğer farklı bir işletim sistemi alacak olsaydım kesinlikle alacağım marka samsung olurdu. Son yıllarda adamlar nirvanayı yaşıyor telefonda.
Kardeşim sana Mini Cooper John Cooperworks gider ama 🤗😀

Ben golf seviyorum kardeşim, golf 8 R istiyorum hedefim o😂

Konu sahibi
Konu sahibi
Japon kapsül evler 🤔
Süper😀 cidden ben minimal yaşamı seviyorum hocam. 1.87 boyunda 95 kiloda iri yapılı adamım😂 ama her şey düzenlidir evimde, özellikle odamda. Kitap gibi durur her şey, düzensizliğe hiç tahammül edemem😀

Konu sahibi
Süper😀 cidden ben minimal yaşamı seviyorum hocam. 1.87 boyunda 95 kiloda iri yapılı adamım😂 ama her şey düzenlidir evimde, özellikle odamda. Kitap gibi durur her şey, düzensizliğe hiç tahammül edemem😀
Senin burç ne kardeşim 😀

Konu sahibi
Konu sahibi
Pasağa da hayatta gelemem😂 vallahi ben burçlara pek takılmıyorum😀
Ben inanırım burçta yazılanın aynısıyım 😀

Arabamın içini atayım bir gün herhalde 6 aydır belki daha fazla ne yıkatıyorum nede kendim temizliyorum 😀

Herşey düzelir birgün şimdilik böyle

Ben bisikleti dahi o kadar ince temizlerdim ki, tamam artık temizleyerek eskiteceksin derlerdi :) benden ürün almayı sever insanlar. Sıfırdan farksız derler, çok temiz kullanırım.

Valla ihtiyaçlar herkese göre herşey de herkese göre değişiyor sanki...

Note 13 pro gibi telefonlar her türlü bana yeter. Şu an poco x3 pro kullanıyorum, üst düzey işler yapmadığımdan çok da önemli değil.

Gel gelelim kalas gibi ve kendi kendine saçma saçma donalar, ısınmalar oluyor.
Üstelik rom, root da atıldı. Google'a girmek bile telefonda sarmıyor.

Eski tuşlu telefonlara dönsem de elimde Laptop Recai gibi iyi bir laptopla dolaşsam daha mantıklı gibi geliyor :)

Hocam benim diğer hattım tuşlu telefonumda https://www.teknolojiforum.com/konu/nokia-6303i-classic-telefonumu-inceliyoruz.47/ duruyor :) ve hâlen taş gibi kullanıyorum. Tabii sadece konuşma ve SMS var, bazen bir çılgınlık yapıyorum internete giriyorum; internet akıyor. Hiçbir donma yok.

2004 yılında telefona wallpaper indirmiştim maksimum o dönem 13KB idi sanırım benden 50 kontör kesmişti Turkcell, onu hiç unutmam :D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri