Benim önereceğim telefon elbette iPhone olur, o da minieğer farklı bir işletim sistemi alacak olsaydım kesinlikle alacağım marka samsung olurdu. Son yıllarda adamlar nirvanayı yaşıyor telefonda.
Minin batsın arkadaş!
Benim önereceğim telefon elbette iPhone olur, o da minieğer farklı bir işletim sistemi alacak olsaydım kesinlikle alacağım marka samsung olurdu. Son yıllarda adamlar nirvanayı yaşıyor telefonda.
Kardeşim sana Mini Cooper John Cooperworks gider amaBenim önereceğim telefon elbette iPhone olur, o da minieğer farklı bir işletim sistemi alacak olsaydım kesinlikle alacağım marka samsung olurdu. Son yıllarda adamlar nirvanayı yaşıyor telefonda.
Kardeşim sana Mini Cooper John Cooperworks gider ama![]()
Japon kapsül evler
İnşAllah alırsın kardeşimBen golf seviyorum kardeşim, golf 8 R istiyorum hedefim o![]()
SüperJapon kapsül evler![]()
Senin burç ne kardeşimSüpercidden ben minimal yaşamı seviyorum hocam. 1.87 boyunda 95 kiloda iri yapılı adamım
ama her şey düzenlidir evimde, özellikle odamda. Kitap gibi durur her şey, düzensizliğe hiç tahammül edemem
![]()
Sen Başak gibi duruyorsun kardeşimİkizlerburcumla hiç alakam yoktur
![]()
Pasağa da hayatta gelememSen Başak gibi duruyorsun kardeşim
Bendede düzen hastalığı var ama biraz pasaklıyım![]()
Ben inanırım burçta yazılanın aynısıyımPasağa da hayatta gelememvallahi ben burçlara pek takılmıyorum
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.