Benim önereceğim telefon elbette iPhone olur, o da mini
eğer farklı bir işletim sistemi alacak olsaydım kesinlikle alacağım marka samsung olurdu. Son yıllarda adamlar nirvanayı yaşıyor telefonda.
SüperJapon kapsül evler![]()
Pasağa da hayatta gelememSen Başak gibi duruyorsun kardeşim
Bendede düzen hastalığı var ama biraz pasaklıyım![]()
Aramızda çok bir yaş farkı yok ben de 89'luyumİlk Nokıa 5110 çıktığında babam gazeteden kuponla almıştı.
O zamanlar herşey çok keyifliydi. Bu arada 1991 doğumluyum.
Hangisini sevdim; nokıa 3310 çok severdim
Ona bile sahip oldum mu? Tabii ki hayır![]()
Tekken idi sanırım, ben onu atari salonunda oynuyordum. Büyük oyun makineleri olurdu küçük ekranlı, devamlı öylece tuşlara basardıkKonuyu daha fazla patlatmamak adına ''tekken, mortal'' oynayan adamlardık diyerek bitireyim de sonra kızmasınlar.
Bende oynardım dersen, nasip olursa kapışırız. Tabii ki internet altyapısı izin verirse![]()
Çok kas yapamam zaten, naturel ilerliyorumÇok kas yapma ki elimizi omzumuza atabilecek kıvama gelmiş olalım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.