Web Analytics

Tema düzenleyici

Piyasada telefon yok sanki

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Logan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 303
Hocam benim diğer hattım tuşlu telefonumda https://www.teknolojiforum.com/konu/nokia-6303i-classic-telefonumu-inceliyoruz.47/ duruyor :) ve hâlen taş gibi kullanıyorum. Tabii sadece konuşma ve SMS var, bazen bir çılgınlık yapıyorum internete giriyorum; internet akıyor. Hiçbir donma yok.

2004 yılında telefona wallpaper indirmiştim maksimum o dönem 13KB idi sanırım benden 50 kontör kesmişti Turkcell, onu hiç unutmam :D
İlk Nokıa 5110 çıktığında babam gazeteden kuponla almıştı.
O zamanlar herşey çok keyifliydi. Bu arada 1991 doğumluyum.
Hangisini sevdim; nokıa 3310 çok severdim :)
Ona bile sahip oldum mu? Tabii ki hayır :)

İlk Nokıa 5110 çıktığında babam gazeteden kuponla almıştı.
O zamanlar herşey çok keyifliydi. Bu arada 1991 doğumluyum.
Hangisini sevdim; nokıa 3310 çok severdim :)
Ona bile sahip oldum mu? Tabii ki hayır :)
Aramızda çok bir yaş farkı yok ben de 89'luyum :) Benim ilk telefonum 6230 olmuştu, 3310 ben de çok severdim. Dayımın vardı 3310 telefonu ve yılan oynamak için can atardım. O dönemler bana daha zevkli geliyor. Örneğin benim yaş grubumdan çok az insan fonksiyonel oyunları oynar, bizler genel de counter strike 1.5 veya 1.6 oynayan insanlarız :) hâlen arkadaşlarla buluşup internet kafede counter atıyoruz.

Aramızda çok bir yaş farkı yok ben de 89'luyum :) Benim ilk telefonum 6230 olmuştu, 3310 ben de çok severdim. Dayımın vardı 3310 telefonu ve yılan oynamak için can atardım. O dönemler bana daha zevkli geliyor. Örneğin benim yaş grubumdan çok az insan fonksiyonel oyunları oynar, bizler genel de counter strike 1.5 veya 1.6 oynayan insanlarız :) hâlen arkadaşlarla buluşup internet kafede counter atıyoruz.
Konuyu daha fazla patlatmamak adına ''tekken, mortal'' oynayan adamlardık diyerek bitireyim de sonra kızmasınlar.
Bende oynardım dersen, nasip olursa kapışırız. Tabii ki internet altyapısı izin verirse :)

Konuyu daha fazla patlatmamak adına ''tekken, mortal'' oynayan adamlardık diyerek bitireyim de sonra kızmasınlar.
Bende oynardım dersen, nasip olursa kapışırız. Tabii ki internet altyapısı izin verirse :)
Tekken idi sanırım, ben onu atari salonunda oynuyordum. Büyük oyun makineleri olurdu küçük ekranlı, devamlı öylece tuşlara basardık :) zaman hızlı geçiyor, yaşlanıyoruz diye içimi karartmayayım; akşam fitnessa geçeceğim :D

Tekken idi sanırım, ben onu atari salonunda oynuyordum. Büyük oyun makineleri olurdu küçük ekranlı, devamlı öylece tuşlara basardık :) zaman hızlı geçiyor, yaşlanıyoruz diye içimi karartmayayım; akşam fitnessa geçeceğim :D
Çok kas yapma ki elimizi omzumuza atabilecek kıvama gelmiş olalım :)

Çok kas yapma ki elimizi omzumuza atabilecek kıvama gelmiş olalım :)
Çok kas yapamam zaten, naturel ilerliyorum :D Herhangi bir kür kullanmıyorum, olabildiğince beslenmeme dikkat ediyor düzenli antrenman yapıyorum :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri