Web Analytics

Tema düzenleyici

Piyasada telefon yok sanki

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Logan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 302

Logan

TFC Üye
Tepki Skoru
114
1/3
Konu sahibi
Arkadaşlar bakıyorum piyasada telefon yok gibi, Samsung ve apple dışında.

Xiaomi aşırı pahalı eski çıkmış telefonlar bu senenin telefonundan pahalı, şuan alınası f/p modeller note 12 pro, note 13 ve poco x6 pro başka telefon göremiyorum almaya değecek, bide fiyatı üzerine 11 lite ve 12 lite var diyebilirim.

Oppo vivo desen model yok çer çöp modeller geliyor ülkeye hep

Huawei bildiğiniz üzere

Honor iyi gidiyor ama model yelpazezi çok zayıf, 200lite gelmeli ve x9b fiyatını az kırmaları lazım 14.000₺ lere falan düşmeli.

OnePlus iyi telefon ama onunda durumu iç açıcı değil

Realme yine model getiriyor oda iyi sayılır.

Ben xiaomi severim, Samsung dışında alınacak pek telefon göremiyorum.

Şuan param olsa bu kadar karmaşa ile uğraşmadan düz note 13 alır geçerim.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.

Konu sahibi
Aslında Nothing Phone fena değil. Kullanan 1-2 kişi biliyorum, gayet memnunlar. Ama hiç bir telefon Apple ya da Samsung'un yeni nesil telefonları gibi stabil çalışmıyor.
Nothing phone 1 inceledim apple Samsung kalitesinde ama o telefonu alsan sanki sonraki ay kepenkleri kapatacak gibi geliyor güven vermiyor.

Çok telefon kullandım değiştirdim artık pek beklentim kalmadı, bana note 13 yeter 256gb.

Konu sahibi
Tek telefon seçecek hakkım olsa S24 Ultra der, geçerim kenara otururum. Böyle muazzam bir telefon görmedim ya. Yani 16 Pro Max'mi S24 Ultra'mı desinler, Ultra derim.
S24 ultra efsane telefon bide Samsung çok güzel fiyatlandırma yapıyor, şahsen bende isterdim S24 Ultra rakibi xiaomi 14 ultra ya bakıyorsun benzer özellikler kimi yerde xiaomi önde kimi yerde S24 ultra ama 14 ultra 74.000₺

Kullandığım telefonlar arasında en keyif aldığım model S21 FE oldu bide note 11 Pro plus.

Ama bir daha tövbe telefona vereceğim para 10.12.000₺ daha fazla değil, bu fiyata note 13 ve a25 var ama a25 çentikli olduğu için kötü duruyor şuan note 13, a26 çentiksiz olur ve aynı fiyatlarda olursa model olarak alacağım yegane iki model.

Note 14 ve a26, note 15 a27 gibi

Konu sahibi
Valla görmüşsündür belki 2 sene olacak S21FE kullanıyorum, cidden mis gibi telefon. 12k'ya ya da daha ucuza da uzun ömürlü kullanılacak telefon yok ne yazık ki. Telefonu aldığımda 18k idi, EVKUR'dan 24k'ya aldım. :D
IMG_20241208_213950.webp

Sattığıma pişmanım 😀

Konu sahibi
Konu sahibi
24k neredeeeeee, 9k nerede. İdare ederdim biraz, dumanla anlaşırdım falan. :D
Yazdıktan sonra fark ettimde dedim yazmayım artık 😀

Aynen öyle baya pahalıya almışsın kardeşim bence satma artık suyu çıkana dek kullan 😀

Konu sahibi
Yok be satsam ne alacağım? Ki 0'ı 9k ise benim bunu 6-7k'ya satmam gerekir. :D
Şuan sıfırı 18.000₺ civarı aldığım yere baktım, sen senin telefonu şuan ortalama 13-14.000₺ falan satarsın.

Ama satsan alacak telefon yok S21 FE üzerine donanımlı alacağın en yakın telefon s23 FE var oda 24.000₺ falan bence elindekine iyi bak derim 😀

Ben bu işleri bıraktım artık, maaşım birgün 40.000₺ olursa (memur olmak) o zaman daha iyi birşey alırım oda ya bugün için konuşuyorum ya 14t yada S24 FE alırım

Buda çok zayıf bir ihtimal olduğu için note 13 veya a25 neyime yetmiyor 😀

Konu sahibi
Benim önereceğim telefon elbette iPhone olur, o da mini😀 eğer farklı bir işletim sistemi alacak olsaydım kesinlikle alacağım marka samsung olurdu. Son yıllarda adamlar nirvanayı yaşıyor telefonda.
Kardeşim sana Mini Cooper John Cooperworks gider ama 🤗😀

Konu sahibi
Konu sahibi
Konu sahibi
Süper😀 cidden ben minimal yaşamı seviyorum hocam. 1.87 boyunda 95 kiloda iri yapılı adamım😂 ama her şey düzenlidir evimde, özellikle odamda. Kitap gibi durur her şey, düzensizliğe hiç tahammül edemem😀
Senin burç ne kardeşim 😀

Konu sahibi
Konu sahibi
Pasağa da hayatta gelemem😂 vallahi ben burçlara pek takılmıyorum😀
Ben inanırım burçta yazılanın aynısıyım 😀

Arabamın içini atayım bir gün herhalde 6 aydır belki daha fazla ne yıkatıyorum nede kendim temizliyorum 😀

Herşey düzelir birgün şimdilik böyle

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri