Nothing phone 1 inceledim apple Samsung kalitesinde ama o telefonu alsan sanki sonraki ay kepenkleri kapatacak gibi geliyor güven vermiyor.
Çok telefon kullandım değiştirdim artık pek beklentim kalmadı, bana note 13 yeter 256gb.
S24 ultra efsane telefon bide Samsung çok güzel fiyatlandırma yapıyor, şahsen bende isterdim S24 Ultra rakibi xiaomi 14 ultra ya bakıyorsun benzer özellikler kimi yerde xiaomi önde kimi yerde S24 ultra ama 14 ultra 74.000₺
Kullandığım telefonlar arasında en keyif aldığım model S21 FE oldu bide note 11 Pro plus.
Ama bir daha tövbe telefona vereceğim para 10.12.000₺ daha fazla değil, bu fiyata note 13 ve a25 var ama a25 çentikli olduğu için kötü duruyor şuan note 13, a26 çentiksiz olur ve aynı fiyatlarda olursa model olarak alacağım yegane iki model.
Note 14 ve a26, note 15 a27 gibi
Niye kardeşim![]()
Yazdıktan sonra fark ettimde dedim yazmayım artık
Aynen öyle baya pahalıya almışsın kardeşim bence satma artık suyu çıkana dek kullan![]()
Benim önereceğim telefon elbette iPhone olur, o da minieğer farklı bir işletim sistemi alacak olsaydım kesinlikle alacağım marka samsung olurdu. Son yıllarda adamlar nirvanayı yaşıyor telefonda.
Kardeşim sana Mini Cooper John Cooperworks gider ama![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.