Ikea'nın bile mousepad ürettiği ülkede mousepad işine girip, abartı bir fiyat koyuyorlar. Ondan sonra da birisi birisine sorduğunda "Abi nasıl duymadın yahu?" diyebiliyor. Ahahahahah
ikeanın mouse padi bayadır var ve baya popüler fiyatına göre baya iyi olduğu söyleniyor ben sana markaları saysam mouse pad için ne anlatıyon sen dersin ahahIkea'nın bile mousepad ürettiği ülkede mousepad işine girip, abartı bir fiyat koyuyorlar. Ondan sonra da birisi birisine sorduğunda "Abi nasıl duymadın yahu?" diyebiliyor. Ahahahahah
ESPTİGER ARTİSAN LGG BENQ PULSAR VAXEE KUROSUN ve daha çok marka varda sonra sayarımOndan bahsediyorum bende zaten. Çok gereksiz markalar türedi. Abi alacaksan bana göre Razer, SS, Corsair, Asus, MSI, HyperX'den başka almayacaksın. Her türlü ekipmanda deli gibi seçenekleri var ve güvenilirler. En azından adamlar ekipman işi yapıyor. Başka markaya bir bakıyorsun hem buzdolabı var hem mouse var hem de koltuk var. Neyine ne kadar güveneceksin ki?
ESPTİGER ARTİSAN LGG BENQ PULSAR VAXEE KUROSUN ve daha çok marka varda sonra sayarım
ESPTİGER TANG DAO
ESPTİGER QUİNGSAİ 3 Kullanıyorum şu an saydığın hiç bir marka yanına bile yaklaşamaz
Ben pro oyuncular ne kullanıyorum ona bakarım. Adamlar hâlâ Razer, SS, cart curt kullanıyorsa ve iyilerse, demek ki bir şey var. Bilmedik bir marka alıp riske atmayı sevmem paramı.
o markalar öldü artık nerdeyse bir çok firmada logitech vs gibi sponsor zatenBen pro oyuncular ne kullanıyorum ona bakarım. Adamlar hâlâ Razer, SS, cart curt kullanıyorsa ve iyilerse, demek ki bir şey var. Bilmedik bir marka alıp riske atmayı sevmem paramı.
o markalar öldü artık nerdeyse bir çok firmada logitech vs gibi sponsor zaten
İşte dediğim markalara da bir kere o parayı versen demek istediğimi anlarsınızHeh yaşa. Logitech'i unutmuşum. Gerek yok yani bence fantezi aramaya. 3-5 daha veririm kafam rahat olur durumundayım ben.
@Graveworm o değil de mouse pad cidden çok iyi durmuyor mu?İşte dediğim markalara da bir kere o parayı versen demek istediğimi anlarsınız
Şuraya güzel bir görsel bırakayım
PULSAR XLİTE V3 ES
ESPTİGER QUİNGSAİ 3
Bende çok beğenerek aldım bu padi ya slow kontrol tadında güzel bir pad kasayı aldığımdan beri sadece ekipmanla oynuyorum@Graveworm o değil de mouse pad cidden çok iyi durmuyor mu?
İleride ben de sağlam bir sistem dizeceğim kafaya koydum
Öyle deme Apple şart, Teknolojinin ilk şartı Apple sahibi olmak ve onu çılgınlar gibi övmek. Bir de android kullananları anlayamamakÇok güzel duruyor. Ama marka manyaklığımıdır nedendir bilmiyorum, hayatta almam. Ama gidip Apple'da almam. . Bu tarz bir manyağım ben.
Haha bir ara bende öyleydim en iyisi steelseries diyordum sonra anladım para tuzağıymış bu sene bir klavyesini aldım bir kaç arkadaş o kötü klavye vs dedi performansı için kullandım sonra dedikleri şeylere dikkat edince nefretlik geldiÇok güzel duruyor. Ama marka manyaklığımıdır nedendir bilmiyorum, hayatta almam. Ama gidip Apple'da almam. . Bu tarz bir manyağım ben.
Aha adam yayıncı çıktı @Graveworm nerede yapıyorsun bro? Katılıp destek verelim bizlerde.Bende çok beğenerek aldım bu padi ya slow kontrol tadında güzel bir pad kasayı aldığımdan beri sadece ekipmanla oynuyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.