Asus ile Cougar padler arasında nasıl bir fark var?Razer'in 30*90, ya da ASUS Rog'un 30*70 lik modellerini sizin önerdiğiniz mouse padin yarı fiyatına bulabilirdiniz. En azından adı bilinir bir marka almış olurdunuz.
Asus ile Cougar padler arasında nasıl bir fark var?Razer'in 30*90, ya da ASUS Rog'un 30*70 lik modellerini sizin önerdiğiniz mouse padin yarı fiyatına bulabilirdiniz. En azından adı bilinir bir marka almış olurdunuz.
@Graveworm o değil de mouse pad cidden çok iyi durmuyor mu?İşte dediğim markalara da bir kere o parayı versen demek istediğimi anlarsınız
Şuraya güzel bir görsel bırakayım
PULSAR XLİTE V3 ES
ESPTİGER QUİNGSAİ 3
Öyle deme Apple şart, Teknolojinin ilk şartı Apple sahibi olmak ve onu çılgınlar gibi övmek. Bir de android kullananları anlayamamakÇok güzel duruyor. Ama marka manyaklığımıdır nedendir bilmiyorum, hayatta almam. Ama gidip Apple'da almam.. Bu tarz bir manyağım ben.
Aha adam yayıncı çıktı @Graveworm nerede yapıyorsun bro? Katılıp destek verelim bizlerde.Bende çok beğenerek aldım bu padi yaslow kontrol tadında güzel bir pad kasayı aldığımdan beri sadece ekipmanla oynuyorum
Oyuncuların çoğu oynamıyor ki, konuşuyorlarYok ben yayın yapmıyorum düşündüm ama kendimi yayın yapıcak kadar iyi bir oyuncu görmedim bu benim yaşam alanım![]()
Sana söz ileride bilgisayar alacağım (ne kadar ileri bilmiyorum, o yüzden tarih veremedim)Hocam benim bilgisayar o kadar iyi ki Twitch ve Kick'te yayın izleyemiyorum. Ahjahahahaha @Tevfik
İleri 1 sene mi oluyormuş?Hocam 36 yaşındayım zaten. Maksimum 1 senen var ahhahahhaha
Güzel bir tercih, yıllardır arkadaşlarım bana da söylediler neden yayın açmıyorsun diye; ekipmanım yok dedim. Mantıklı dediler, konuyu kapattılarolsun ben oynamayı tercih ediyorum![]()
O değil de sabah neptune bir bakacak, konuya onlarca mesaj gelmiş bize bayağı söylenecekahahaha keşke ekipmanla olsa bir çok oyuncu yamyam gibi![]()
Eğer teknoloji forumda kitleyi yakalarsak yayıncı olduğunda direkt reklamını burada yapabilirsinyayıncılık zor bence şu an kitle yakalamak çok zor![]()
Olsun ben söyleyeyimde yarın 2 gün sonra yayına başlayacam dersin, destek olmadık demeyizYayın işiyle uğraşan arkadaşım yok biz kendi halinde gamer insanız sanırım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.