Yok ben yayın yapmıyorum düşündüm ama kendimi yayın yapıcak kadar iyi bir oyuncu görmedim bu benim yaşam alanımAha adam yayıncı çıktı @Graveworm nerede yapıyorsun bro? Katılıp destek verelim bizlerde.
Yok ben yayın yapmıyorum düşündüm ama kendimi yayın yapıcak kadar iyi bir oyuncu görmedim bu benim yaşam alanımAha adam yayıncı çıktı @Graveworm nerede yapıyorsun bro? Katılıp destek verelim bizlerde.
Oyuncuların çoğu oynamıyor ki, konuşuyorlarYok ben yayın yapmıyorum düşündüm ama kendimi yayın yapıcak kadar iyi bir oyuncu görmedim bu benim yaşam alanım![]()
Sana söz ileride bilgisayar alacağım (ne kadar ileri bilmiyorum, o yüzden tarih veremedim)Hocam benim bilgisayar o kadar iyi ki Twitch ve Kick'te yayın izleyemiyorum. Ahjahahahaha @Tevfik
Oyuncuların çoğu oynamıyor ki, konuşuyorlar
Sana söz ileride bilgisayar alacağım (ne kadar ileri bilmiyorum, o yüzden tarih veremedim)![]()
olsun ben oynamayı tercih ediyorumOyuncuların çoğu oynamıyor ki, konuşuyorlar
Sana söz ileride bilgisayar alacağım (ne kadar ileri bilmiyorum, o yüzden tarih veremedim)![]()
İleri 1 sene mi oluyormuş?Hocam 36 yaşındayım zaten. Maksimum 1 senen var ahhahahhaha
Güzel bir tercih, yıllardır arkadaşlarım bana da söylediler neden yayın açmıyorsun diye; ekipmanım yok dedim. Mantıklı dediler, konuyu kapattılarolsun ben oynamayı tercih ediyorum![]()
ahahaha keşke ekipmanla olsa bir çok oyuncu yamyam gibiİleri 1 sene mi oluyormuş?sana dediğim iş fikrini düşün
o zaman sen bana dizersin sağlam bir bilgisayar
Güzel bir tercih, yıllardır arkadaşlarım bana da söylediler neden yayın açmıyorsun diye; ekipmanım yok dedim. Mantıklı dediler, konuyu kapattılar![]()
O değil de sabah neptune bir bakacak, konuya onlarca mesaj gelmiş bize bayağı söylenecekahahaha keşke ekipmanla olsa bir çok oyuncu yamyam gibi![]()
yayıncılık zor bence şu an kitle yakalamak çok zorO değil de sabah neptune bir bakacak, konuya onlarca mesaj gelmiş bize bayağı söylenecek
Ben sanırım sadece yayıncı olurdum? Bayağı eleştirirdim, o kafada birisiyim![]()
Eğer teknoloji forumda kitleyi yakalarsak yayıncı olduğunda direkt reklamını burada yapabilirsinyayıncılık zor bence şu an kitle yakalamak çok zor![]()
Yayın işiyle uğraşan arkadaşım yok biz kendi halinde gamer insanız sanırımEğer teknoloji forumda kitleyi yakalarsak yayıncı olduğunda direkt reklamını burada yapabilirsin![]()
Olsun ben söyleyeyimde yarın 2 gün sonra yayına başlayacam dersin, destek olmadık demeyizYayın işiyle uğraşan arkadaşım yok biz kendi halinde gamer insanız sanırım![]()
Çok teşekkür ederimOlsun ben söyleyeyimde yarın 2 gün sonra yayına başlayacam dersin, destek olmadık demeyiz![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.