Web Analytics

Tema düzenleyici

Cougar GAMING Mouse Pad - ARENA Black İlk İzlenimler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan neptune
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 583
Hocam her forumda bilinmedik markalardan alınan şikayetleri duyuyoruz. Ben 36 yaşındayım, 10 sene pro olarak 10 sene normal olarak oyunculuk yaptım. Hayatımda böyle bir marka duymadım. Razer ya da Asus varken böyle bir marka tercih etmek enteresan geldi bana.
cidden duymadın mı? OEM parçaları çok mevcut ve baya baya bayadır piyasada olan bir marka şaşırtıcı duymamış olman

Cougar GAMING Mouse Pad - ARENA Black,

Bir süredir mouse pad ihtiyacı doğması üzerine, bu modeli tercih ettim.
Ürün yeni elime ulaştı. Hazır bu durumda iken ürünle ilgili birkaç payşalımda bulunayım istedim.

Maose pad çok sayıda firma üretimi geniş bir yelpazeye sahip, tavsiyelere bak, şu marka modellerine bak, şu fiyat bandındakilere bak, ebat olarak büyüklüklerine bak....
Bu şekilde kısırdöngüler, karar vermede güçlük, ülkede bulunan- bulunmayan ürünlerin handikapı... vb, şeklinde ilerlemeler.

Model Adı: ARENA Black
Genişlik: 800 (mm)
Uzunluk: 300 (mm)
Kalınlık: 5 (mm)
Yüzey Malzemesi: Bez
Taban Malzemesi: Doğal Kauçuk
Yüzey Rengi: COUGAR Turuncusu
Taban Renk: Siyah

5mm kalınlık oldukça yararlı oluyor. Kutudan çıkarma sonrası herhangi bir defeormasyon, kabarıklık, düzleştirmede bir sıkıntı görmedim.
Masanıza serer sermez, düz bir kalıp şekli ve görüntüsü.
Koku neredeyse hiç yok. İlk gün serdikten sonra burnunuzu tamamen daydıktan sonra belli-belirsiz şeklinde hissedilebiliyor.
Bilek dyandığındaki sertlik durumu: Sert zemin sertliği yok. Çok yumaşaklık hissi de vermiyor. Daha yumuşak olsa şüphesiz daha iyi hissedilecek. Bu sefer de sanıyorum mouse kaydırma hızı, yuvarlanma, konrol üzerine etkisi olacağı için üretimde bu ayarda tercih etmişler

Resmi site açıklaması temel belirleyici faktöe olarak:
Arena Black'in ince ayarlı direnci, farenizi tam kontrolünüzü korurken hızlı bir şekilde hareket ettirmenizi sağlar. Bir oyun fareniz varsa, Arena Black ondan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

Speed ve control özelliklerinin bir karışımından bahsetmiş.
İlk olarak düz siyah modeller araştırmama rağmen firma bunu tercih etmemiş.

Resmi sitesinden farklı özelliklerde olan modeller de bulunmasına rağmen bunlara Türkiye iç pazarında ulaşılamıyor.

CONTROL EX modelleri, speed ex model ve boyut olarak iç piyasada bulunanlar:

Fiyat olrak kullandığım model, ki baş fiyatlandırma açısından ebatlar önemli oluyor.

Fiyatlandırma 680 TL-750 Tl arası değişiyor.

İncehesap Gaming gecesinde tesadüf eseri rastlamıştım. Kargo dahil 550 TL aşamasında idi.

Ekli dosyayı görüntüle 630
esktra hocam günlük kullanımlar için dask padlerde iyi oluyor
ekstra ikea pad da baya F/P ürünü diye biliyorum bunlar da değerlendirilebilir mouse padlerde model marka seçenek çok bu fiyatlarda 90x40 istemiyorsanız aynı fiyatlarda 45x40 hyperx razer ss gibi ürünler de mevcut 90x40 larıda mevcut ama fiyatları gereksiz uçuk

Ekipmanlarını duymadım cidden. Kasa falan üretmiş, dizayn ödülü almış ama ekipmanlarıyla alakalı dumura uğradım. Bence f/p bile değildir. Ki fiyatına bakıp muadillerine bakınca olmadığını anlıyoruz.
F/P bir marka değil baya baya fiyatlara kafa atmış bir marka ve daha çok OEM parçalarda ön plandalar ekstra ekipman işinde bende hiç denemedim ve ya deneyimlemedim tabi ki de ama bayadır piyasada olan sağlam bir firmadır ekipman konusunda dediğim gibi denemedim araştırmadım

Ekipmanlarını duymadım cidden. Kasa falan üretmiş, dizayn ödülü almış ama ekipmanlarıyla alakalı dumura uğradım. Bence f/p bile değildir. Ki fiyatına bakıp muadillerine bakınca olmadığını anlıyoruz.
birde artık bir çok marka dışında mouse pad üreten firmalar çok geride kaldılar ya

Ikea'nın bile mousepad ürettiği ülkede mousepad işine girip, abartı bir fiyat koyuyorlar. Ondan sonra da birisi birisine sorduğunda "Abi nasıl duymadın yahu?" diyebiliyor. Ahahahahah
ikeanın mouse padi bayadır var ve baya popüler :D fiyatına göre baya iyi olduğu söyleniyor ben sana markaları saysam mouse pad için ne anlatıyon sen dersin :D ahah

Ondan bahsediyorum bende zaten. Çok gereksiz markalar türedi. Abi alacaksan bana göre Razer, SS, Corsair, Asus, MSI, HyperX'den başka almayacaksın. Her türlü ekipmanda deli gibi seçenekleri var ve güvenilirler. En azından adamlar ekipman işi yapıyor. Başka markaya bir bakıyorsun hem buzdolabı var hem mouse var hem de koltuk var. Neyine ne kadar güveneceksin ki?
ESPTİGER ARTİSAN LGG BENQ PULSAR VAXEE KUROSUN :D ve daha çok marka varda sonra sayarım :D

ESPTİGER TANG DAO
ESPTİGER QUİNGSAİ 3 Kullanıyorum şu an saydığın hiç bir marka yanına bile yaklaşamaz :)

Ben pro oyuncular ne kullanıyorum ona bakarım. Adamlar hâlâ Razer, SS, cart curt kullanıyorsa ve iyilerse, demek ki bir şey var. Bilmedik bir marka alıp riske atmayı sevmem paramı.
1732224665314.webp

Ben pro oyuncular ne kullanıyorum ona bakarım. Adamlar hâlâ Razer, SS, cart curt kullanıyorsa ve iyilerse, demek ki bir şey var. Bilmedik bir marka alıp riske atmayı sevmem paramı.
o markalar öldü artık nerdeyse :) bir çok firmada logitech vs gibi sponsor zaten

Heh yaşa. Logitech'i unutmuşum. Gerek yok yani bence fantezi aramaya. 3-5 daha veririm kafam rahat olur durumundayım ben.
İşte dediğim markalara da bir kere o parayı versen demek istediğimi anlarsınız :)

Şuraya güzel bir görsel bırakayım :)
PULSAR XLİTE V3 ES
ESPTİGER QUİNGSAİ 3

Ekli dosyalar

• IMG_9723.webp
    IMG_9723.webp
    339.8 KB · Görüntüleme: 17
@Graveworm o değil de mouse pad cidden çok iyi durmuyor mu?

İleride ben de sağlam bir sistem dizeceğim kafaya koydum :D
Bende çok beğenerek aldım bu padi ya 😂 slow kontrol tadında güzel bir pad kasayı aldığımdan beri sadece ekipmanla oynuyorum

Ekli dosyalar

• 066A1C42-F696-418C-A50E-7716C6824B82.webp
    066A1C42-F696-418C-A50E-7716C6824B82.webp
    158.4 KB · Görüntüleme: 19
Çok güzel duruyor. Ama marka manyaklığımıdır nedendir bilmiyorum, hayatta almam. Ama gidip Apple'da almam. :D. Bu tarz bir manyağım ben.
Haha bir ara bende öyleydim en iyisi steelseries diyordum sonra anladım para tuzağıymış bu sene bir klavyesini aldım bir kaç arkadaş o kötü klavye vs dedi performansı için kullandım sonra dedikleri şeylere dikkat edince nefretlik geldi 😂😂😂

Oyuncuların çoğu oynamıyor ki, konuşuyorlar :D

Sana söz ileride bilgisayar alacağım (ne kadar ileri bilmiyorum, o yüzden tarih veremedim) :D
olsun ben oynamayı tercih ediyorum :D

İleri 1 sene mi oluyormuş? :D sana dediğim iş fikrini düşün ;) o zaman sen bana dizersin sağlam bir bilgisayar :)

Güzel bir tercih, yıllardır arkadaşlarım bana da söylediler neden yayın açmıyorsun diye; ekipmanım yok dedim. Mantıklı dediler, konuyu kapattılar :D
ahahaha keşke ekipmanla olsa bir çok oyuncu yamyam gibi :)

O değil de sabah neptune bir bakacak, konuya onlarca mesaj gelmiş bize bayağı söylenecek :D

Ben sanırım sadece yayıncı olurdum? Bayağı eleştirirdim, o kafada birisiyim :D
yayıncılık zor bence şu an kitle yakalamak çok zor :D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri