Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Tavsiye Cougar GAMING Mouse Pad - ARENA Black İlk İzlenimler

neptune

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
13
Cougar GAMING Mouse Pad - ARENA Black,

Bir süredir mouse pad ihtiyacı doğması üzerine, bu modeli tercih ettim.
Ürün yeni elime ulaştı. Hazır bu durumda iken ürünle ilgili birkaç payşalımda bulunayım istedim.

Maose pad çok sayıda firma üretimi geniş bir yelpazeye sahip, tavsiyelere bak, şu marka modellerine bak, şu fiyat bandındakilere bak, ebat olarak büyüklüklerine bak....
Bu şekilde kısırdöngüler, karar vermede güçlük, ülkede bulunan- bulunmayan ürünlerin handikapı... vb, şeklinde ilerlemeler.

Model Adı: ARENA Black
Genişlik: 800 (mm)
Uzunluk: 300 (mm)
Kalınlık: 5 (mm)
Yüzey Malzemesi: Bez
Taban Malzemesi: Doğal Kauçuk
Yüzey Rengi: COUGAR Turuncusu
Taban Renk: Siyah

5mm kalınlık oldukça yararlı oluyor. Kutudan çıkarma sonrası herhangi bir defeormasyon, kabarıklık, düzleştirmede bir sıkıntı görmedim.
Masanıza serer sermez, düz bir kalıp şekli ve görüntüsü.
Koku neredeyse hiç yok. İlk gün serdikten sonra burnunuzu tamamen daydıktan sonra belli-belirsiz şeklinde hissedilebiliyor.
Bilek dyandığındaki sertlik durumu: Sert zemin sertliği yok. Çok yumaşaklık hissi de vermiyor. Daha yumuşak olsa şüphesiz daha iyi hissedilecek. Bu sefer de sanıyorum mouse kaydırma hızı, yuvarlanma, konrol üzerine etkisi olacağı için üretimde bu ayarda tercih etmişler

Resmi site açıklaması temel belirleyici faktöe olarak:
Arena Black'in ince ayarlı direnci, farenizi tam kontrolünüzü korurken hızlı bir şekilde hareket ettirmenizi sağlar. Bir oyun fareniz varsa, Arena Black ondan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

Speed ve control özelliklerinin bir karışımından bahsetmiş.
İlk olarak düz siyah modeller araştırmama rağmen firma bunu tercih etmemiş.

Resmi sitesinden farklı özelliklerde olan modeller de bulunmasına rağmen bunlara Türkiye iç pazarında ulaşılamıyor.

CONTROL EX modelleri, speed ex model ve boyut olarak iç piyasada bulunanlar:

Fiyat olrak kullandığım model, ki baş fiyatlandırma açısından ebatlar önemli oluyor.

Fiyatlandırma 680 TL-750 Tl arası değişiyor.

İncehesap Gaming gecesinde tesadüf eseri rastlamıştım. Kargo dahil 550 TL aşamasında idi.

03-24.png

Son düzenleme:
Razer'in 30*90, ya da ASUS Rog'un 30*70 lik modellerini sizin önerdiğiniz mouse padin yarı fiyatına bulabilirdiniz. En azından adı bilinir bir marka almış olurdunuz.

Razer'in 30*90, ya da ASUS Rog'un 30*70 lik modellerini sizin önerdiğiniz mouse padin yarı fiyatına bulabilirdiniz. En azından adı bilinir bir marka almış olurdunuz.
Asus ile Cougar padler arasında nasıl bir fark var?

Asus ile Cougar padler arasında nasıl bir fark var?

Hocam her forumda bilinmedik markalardan alınan şikayetleri duyuyoruz. Ben 36 yaşındayım, 10 sene pro olarak 10 sene normal olarak oyunculuk yaptım. Hayatımda böyle bir marka duymadım. Razer ya da Asus varken böyle bir marka tercih etmek enteresan geldi bana.

Bilinmedik bir marka değildir. aksine dünya çapında bilinir.
Resmi sitesini paylaştım.
Yabancı forumlar, bloglar ürün incelemelerindec yer alır.

Türkiye pazarına yeni giriş yaptı o zaman. Kasalar için dizayn ödülleri almış. Ama yine de teknik servisi, müşteri hizmetleri nedir ne değildir kimse bilmez. Yine de bence parasına göre abartı bir marka.

Kişisel görüş ve yorumlar farklılık gösterebilir.
Mouse pad için teknik servis ve müşteri hizmetleri bir anlam ifade etmese gerek

Defolu gelmiş olabilir, kullandıktan sonra dikişi atabilir, ıslak bezle temizlendikten sonra solabilir/rengi atabilir. Ama sizin de dediğiniz gibi kişisel görüş. Ben tercih etmezdim.

Defo ve çıkabilecek diğer problemler için aldığınız mağazayla ile iletişime geçersiniz.
Aynı durum önerdiğiniz ürünler için de geçerli.
Siz tercih etmeyebilirsiniz.
Tercih etmek isteyecekler, araştırır, yorumlara bakar, kendine bir yol çizer.

Son düzenleme:
Güzel bir tanıtım olmuş bir de tecrübelerin paylaşılması bana daha mantıklı geliyor birçok kişi makale yayınlıyor ama düz yazı gibi yazıp geçiyor (eskiden dahildim) :) elinize sağlık hocam

Hocam her forumda bilinmedik markalardan alınan şikayetleri duyuyoruz. Ben 36 yaşındayım, 10 sene pro olarak 10 sene normal olarak oyunculuk yaptım. Hayatımda böyle bir marka duymadım. Razer ya da Asus varken böyle bir marka tercih etmek enteresan geldi bana.
cidden duymadın mı? OEM parçaları çok mevcut ve baya baya bayadır piyasada olan bir marka şaşırtıcı duymamış olman

Cougar GAMING Mouse Pad - ARENA Black,

Bir süredir mouse pad ihtiyacı doğması üzerine, bu modeli tercih ettim.
Ürün yeni elime ulaştı. Hazır bu durumda iken ürünle ilgili birkaç payşalımda bulunayım istedim.

Maose pad çok sayıda firma üretimi geniş bir yelpazeye sahip, tavsiyelere bak, şu marka modellerine bak, şu fiyat bandındakilere bak, ebat olarak büyüklüklerine bak....
Bu şekilde kısırdöngüler, karar vermede güçlük, ülkede bulunan- bulunmayan ürünlerin handikapı... vb, şeklinde ilerlemeler.

Model Adı: ARENA Black
Genişlik: 800 (mm)
Uzunluk: 300 (mm)
Kalınlık: 5 (mm)
Yüzey Malzemesi: Bez
Taban Malzemesi: Doğal Kauçuk
Yüzey Rengi: COUGAR Turuncusu
Taban Renk: Siyah

5mm kalınlık oldukça yararlı oluyor. Kutudan çıkarma sonrası herhangi bir defeormasyon, kabarıklık, düzleştirmede bir sıkıntı görmedim.
Masanıza serer sermez, düz bir kalıp şekli ve görüntüsü.
Koku neredeyse hiç yok. İlk gün serdikten sonra burnunuzu tamamen daydıktan sonra belli-belirsiz şeklinde hissedilebiliyor.
Bilek dyandığındaki sertlik durumu: Sert zemin sertliği yok. Çok yumaşaklık hissi de vermiyor. Daha yumuşak olsa şüphesiz daha iyi hissedilecek. Bu sefer de sanıyorum mouse kaydırma hızı, yuvarlanma, konrol üzerine etkisi olacağı için üretimde bu ayarda tercih etmişler

Resmi site açıklaması temel belirleyici faktöe olarak:
Arena Black'in ince ayarlı direnci, farenizi tam kontrolünüzü korurken hızlı bir şekilde hareket ettirmenizi sağlar. Bir oyun fareniz varsa, Arena Black ondan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

Speed ve control özelliklerinin bir karışımından bahsetmiş.
İlk olarak düz siyah modeller araştırmama rağmen firma bunu tercih etmemiş.

Resmi sitesinden farklı özelliklerde olan modeller de bulunmasına rağmen bunlara Türkiye iç pazarında ulaşılamıyor.

CONTROL EX modelleri, speed ex model ve boyut olarak iç piyasada bulunanlar:

Fiyat olrak kullandığım model, ki baş fiyatlandırma açısından ebatlar önemli oluyor.

Fiyatlandırma 680 TL-750 Tl arası değişiyor.

İncehesap Gaming gecesinde tesadüf eseri rastlamıştım. Kargo dahil 550 TL aşamasında idi.

Ekli dosyayı görüntüle 630
esktra hocam günlük kullanımlar için dask padlerde iyi oluyor
ekstra ikea pad da baya F/P ürünü diye biliyorum bunlar da değerlendirilebilir mouse padlerde model marka seçenek çok bu fiyatlarda 90x40 istemiyorsanız aynı fiyatlarda 45x40 hyperx razer ss gibi ürünler de mevcut 90x40 larıda mevcut ama fiyatları gereksiz uçuk

cidden duymadın mı? OEM parçaları çok mevcut ve baya baya bayadır piyasada olan bir marka şaşırtıcı duymamış olman

Ekipmanlarını duymadım cidden. Kasa falan üretmiş, dizayn ödülü almış ama ekipmanlarıyla alakalı dumura uğradım. Bence f/p bile değildir. Ki fiyatına bakıp muadillerine bakınca olmadığını anlıyoruz.

Ekipmanlarını duymadım cidden. Kasa falan üretmiş, dizayn ödülü almış ama ekipmanlarıyla alakalı dumura uğradım. Bence f/p bile değildir. Ki fiyatına bakıp muadillerine bakınca olmadığını anlıyoruz.
F/P bir marka değil baya baya fiyatlara kafa atmış bir marka ve daha çok OEM parçalarda ön plandalar ekstra ekipman işinde bende hiç denemedim ve ya deneyimlemedim tabi ki de ama bayadır piyasada olan sağlam bir firmadır ekipman konusunda dediğim gibi denemedim araştırmadım

birde artık bir çok marka dışında mouse pad üreten firmalar çok geride kaldılar ya

Konuyu Kimler Okuyor

Geri