Cougar GAMING Mouse Pad - ARENA Black,
Bir süredir mouse pad ihtiyacı doğması üzerine, bu modeli tercih ettim.
Ürün yeni elime ulaştı. Hazır bu durumda iken ürünle ilgili birkaç payşalımda bulunayım istedim.
Maose pad çok sayıda firma üretimi geniş bir yelpazeye sahip, tavsiyelere bak, şu marka modellerine bak, şu fiyat bandındakilere bak, ebat olarak büyüklüklerine bak....
Bu şekilde kısırdöngüler, karar vermede güçlük, ülkede bulunan- bulunmayan ürünlerin handikapı... vb, şeklinde ilerlemeler.
Model Adı: ARENA Black
Genişlik: 800 (mm)
Uzunluk: 300 (mm)
Kalınlık: 5 (mm)
Yüzey Malzemesi: Bez
Taban Malzemesi: Doğal Kauçuk
Yüzey Rengi: COUGAR Turuncusu
Taban Renk: Siyah
5mm kalınlık oldukça yararlı oluyor. Kutudan çıkarma sonrası herhangi bir defeormasyon, kabarıklık, düzleştirmede bir sıkıntı görmedim.
Masanıza serer sermez, düz bir kalıp şekli ve görüntüsü.
Koku neredeyse hiç yok. İlk gün serdikten sonra burnunuzu tamamen daydıktan sonra belli-belirsiz şeklinde hissedilebiliyor.
Bilek dyandığındaki sertlik durumu: Sert zemin sertliği yok. Çok yumaşaklık hissi de vermiyor. Daha yumuşak olsa şüphesiz daha iyi hissedilecek. Bu sefer de sanıyorum mouse kaydırma hızı, yuvarlanma, konrol üzerine etkisi olacağı için üretimde bu ayarda tercih etmişler
Resmi site açıklaması temel belirleyici faktöe olarak:
Arena Black'in ince ayarlı direnci, farenizi tam kontrolünüzü korurken hızlı bir şekilde hareket ettirmenizi sağlar. Bir oyun fareniz varsa, Arena Black ondan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.
Speed ve control özelliklerinin bir karışımından bahsetmiş.
İlk olarak düz siyah modeller araştırmama rağmen firma bunu tercih etmemiş.
Resmi sitesinden farklı özelliklerde olan modeller de bulunmasına rağmen bunlara Türkiye iç pazarında ulaşılamıyor.
CONTROL EX modelleri, speed ex model ve boyut olarak iç piyasada bulunanlar:
Fiyat olrak kullandığım model, ki baş fiyatlandırma açısından ebatlar önemli oluyor.
Fiyatlandırma 680 TL-750 Tl arası değişiyor.
İncehesap Gaming gecesinde tesadüf eseri rastlamıştım. Kargo dahil 550 TL aşamasında idi.
Bir süredir mouse pad ihtiyacı doğması üzerine, bu modeli tercih ettim.
Ürün yeni elime ulaştı. Hazır bu durumda iken ürünle ilgili birkaç payşalımda bulunayım istedim.
Maose pad çok sayıda firma üretimi geniş bir yelpazeye sahip, tavsiyelere bak, şu marka modellerine bak, şu fiyat bandındakilere bak, ebat olarak büyüklüklerine bak....
Bu şekilde kısırdöngüler, karar vermede güçlük, ülkede bulunan- bulunmayan ürünlerin handikapı... vb, şeklinde ilerlemeler.
Model Adı: ARENA Black
Genişlik: 800 (mm)
Uzunluk: 300 (mm)
Kalınlık: 5 (mm)
Yüzey Malzemesi: Bez
Taban Malzemesi: Doğal Kauçuk
Yüzey Rengi: COUGAR Turuncusu
Taban Renk: Siyah
5mm kalınlık oldukça yararlı oluyor. Kutudan çıkarma sonrası herhangi bir defeormasyon, kabarıklık, düzleştirmede bir sıkıntı görmedim.
Masanıza serer sermez, düz bir kalıp şekli ve görüntüsü.
Koku neredeyse hiç yok. İlk gün serdikten sonra burnunuzu tamamen daydıktan sonra belli-belirsiz şeklinde hissedilebiliyor.
Bilek dyandığındaki sertlik durumu: Sert zemin sertliği yok. Çok yumaşaklık hissi de vermiyor. Daha yumuşak olsa şüphesiz daha iyi hissedilecek. Bu sefer de sanıyorum mouse kaydırma hızı, yuvarlanma, konrol üzerine etkisi olacağı için üretimde bu ayarda tercih etmişler
Resmi site açıklaması temel belirleyici faktöe olarak:
Arena Black'in ince ayarlı direnci, farenizi tam kontrolünüzü korurken hızlı bir şekilde hareket ettirmenizi sağlar. Bir oyun fareniz varsa, Arena Black ondan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.
Speed ve control özelliklerinin bir karışımından bahsetmiş.
İlk olarak düz siyah modeller araştırmama rağmen firma bunu tercih etmemiş.
Mouse Pads - COUGAR
MOUSE PADS FREEWAY Ultra Smooth And Durable. NEON / NEON X Illuminate your victory with brilliance, speed and precision. ARENA X Arena X’s fine-tuned resistance allows you to move your mouse quickly while maintaining full control of it. If you have a gaming mouse, Arena X will help you get the...
cougargaming.com
COUGAR COUGAR Gaming Mouse Pad - Arena Black - COUGAR
ARENA BLACK Gaming Mouse Pad Features COUGAR Gaming Mouse Pad – Arena Extra Large Pro Gaming Surface: Balanced Sliding COUGAR Arena`s unique design is the ideal battleground for your games. Its vast area will allow you to move freely, while its gaming surface guarantees you both smooth sliding...
cougargaming.com
Resmi sitesinden farklı özelliklerde olan modeller de bulunmasına rağmen bunlara Türkiye iç pazarında ulaşılamıyor.
CONTROL EX modelleri, speed ex model ve boyut olarak iç piyasada bulunanlar:
Fiyat olrak kullandığım model, ki baş fiyatlandırma açısından ebatlar önemli oluyor.
Fiyatlandırma 680 TL-750 Tl arası değişiyor.
İncehesap Gaming gecesinde tesadüf eseri rastlamıştım. Kargo dahil 550 TL aşamasında idi.
Son düzenleme: