Razer'in 30*90, ya da ASUS Rog'un 30*70 lik modellerini sizin önerdiğiniz mouse padin yarı fiyatına bulabilirdiniz. En azından adı bilinir bir marka almış olurdunuz.
Asus ile Cougar padler arasında nasıl bir fark var?
cidden duymadın mı? OEM parçaları çok mevcut ve baya baya bayadır piyasada olan bir marka şaşırtıcı duymamış olman
ESPTİGER ARTİSAN LGG BENQ PULSAR VAXEE KUROSUNve daha çok marka varda sonra sayarım
ESPTİGER TANG DAO
ESPTİGER QUİNGSAİ 3 Kullanıyorum şu an saydığın hiç bir marka yanına bile yaklaşamaz![]()
o markalar öldü artık nerdeysebir çok firmada logitech vs gibi sponsor zaten
Oyuncuların çoğu oynamıyor ki, konuşuyorlar
Sana söz ileride bilgisayar alacağım (ne kadar ileri bilmiyorum, o yüzden tarih veremedim)![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.