Mobilde güzel duruyor bilgisayarda incelemem lazım. Bizlere öyle abartı tema olmasına gerek yok amacımız doğrultusunda ilerleyelim, yeterhttps://kryexthemes.com/tema/kryex-nano-blog-portal-temasi/ hocam böyle bir tema işimizi görür mü
Mobilde güzel duruyor bilgisayarda incelemem lazım. Bizlere öyle abartı tema olmasına gerek yok amacımız doğrultusunda ilerleyelim, yeterhttps://kryexthemes.com/tema/kryex-nano-blog-portal-temasi/ hocam böyle bir tema işimizi görür mü
valla hocam bunu bulabildim yani sanki yer yarılmış içine girmiş gibi hiç sade tema yokMobilde güzel duruyor bilgisayarda incelemem lazım. Bizlere öyle abartı tema olmasına gerek yok amacımız doğrultusunda ilerleyelim, yeter![]()
Temayı indirip kurdum, import ettim ve ayarlamalarını yapacağım. Şu an site arama motorlarının indexlemesine kapalı.valla hocam bunu bulabildim yani sanki yer yarılmış içine girmiş gibi hiç sade tema yok
siz kendiniz mi kapattınız hocam yoksa temadan dolayı problem mi varTemayı indirip kurdum, import ettim ve ayarlamalarını yapacağım. Şu an site arama motorlarının indexlemesine kapalı.
Hayır ben kapattım bilerek, sitenin orjinal hâlini import ettim direkt Google'da index almasın boş boş konuları diye. Açarım tüm ayarlamalardan sonra.siz kendiniz mi kapattınız hocam yoksa temadan dolayı problem mi var
şimdi anladım hocam tamamdırHayır ben kapattım bilerek, sitenin orjinal hâlini import ettim direkt Google'da index almasın boş boş konuları diye. Açarım tüm ayarlamalardan sonra.
Sosyal medya hesapları var mı kedilerle ilgili? Onları ilave edeyim siteye.şimdi anladım hocam tamamdır
yok hocam ama kurabilirimSosyal medya hesapları var mı kedilerle ilgili? Onları ilave edeyim siteye.
O biraz kişisel tercihine kalmış, nasıl dersenyok hocam ama kurabilirim
tamamdır hocam ben bir bakayım alınmamışsa isimler kurayımO biraz kişisel tercihine kalmış, nasıl dersen![]()
Bence gerek yok, zaten amaç Google odaklı. Hepsini kaldırdımtamamdır hocam ben bir bakayım alınmamışsa isimler kurayım
tamamdır hocamBence gerek yok, zaten amaç Google odaklı. Hepsini kaldırdım![]()
evet hocam bende onu söyleyecektim aslında dediğiniz gibi giriş yap vb. bence de olmamalı çok gerekli değil gibiTemayı kurdum, kategorileri ayarladım, renkleri kendi zevkime göre ayarladımsosyal medyaları kaldırdım ama şu header de yer alan giriş yap alanını kaldıramadım
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.