İndex aldıysa eğer o olmaz hocam, temayı ayarlayalımda ben size bir yer söylerim oradan makale yazdırırsınız yapay zekaya ama bayağı sağlam bir yerYayınlandı ama sildim hocam eve geçince yollayayım size
İndex aldıysa eğer o olmaz hocam, temayı ayarlayalımda ben size bir yer söylerim oradan makale yazdırırsınız yapay zekaya ama bayağı sağlam bir yerYayınlandı ama sildim hocam eve geçince yollayayım size
Tamamdır hocam o zaman eve geçince üyelik alayım başlayalım makalelereFatbotter diye bir site var, daha önce yazdırmıştım oradan harikaydı. Başlığı veriyorum SEO'ya uygun h2 başlıklarını ayarlıyor ardından da makaleyi yazıyordu. Tam istediğim gibi ve eksiksiz yazıyordu. İşin en güzel yanıda direkt olarak Google'da çıkıyordum![]()
Tamamdır, aranma hacmi yüksek başlıklardan uzak dur ama; alt başlıkların aranma hacmi düşük olsun ilk başlarda o şekilde index alalım ve sıralamaya girelim.Tamamdır hocam o zaman eve geçince üyelik alayım başlayalım makalelere
Tamamdır hocam ona göre bakarım semrush üyeliği de alacağımTamamdır, aranma hacmi yüksek başlıklardan uzak dur ama; alt başlıkların aranma hacmi düşük olsun ilk başlarda o şekilde index alalım ve sıralamaya girelim.
Tamamdır hocam, elimizden geleni yapalım. İnşallah güzel bir sonuç alabiliriz ve öyle devam ederiz. Tema ayarlamak lazım, temaTamamdır hocam ona göre bakarım semrush üyeliği de alacağım
Valla hocam bende bakıyorum da içimin sindiği daha bulamadımTamamdır hocam, elimizden geleni yapalım. İnşallah güzel bir sonuç alabiliriz ve öyle devam ederiz. Tema ayarlamak lazım, temabakıyorum ama içim atmıyor hiçbirine.
Makaleleri 1.000'er kelime ayarlayın siz hocam h2 başlıklarına dikkat edin, ben de PSD formatında özgünleştirme formatı vardı. PS ile ayarlar siteye öyle yükleriz.Valla hocam bende bakıyorum da içimin sindiği daha bulamadım
Kedi dediniz de aklıma geldi cattubesadece kedi videoları için süper site ismi.
com, net ve org uzantıları dolu yoksa güzel isimmişKedi dediniz de aklıma geldi cattubesadece kedi videoları için süper site ismi.
https://kryexthemes.com/tema/kryex-nano-blog-portal-temasi/ hocam böyle bir tema işimizi görür müMakaleleri 1.000'er kelime ayarlayın siz hocam h2 başlıklarına dikkat edin, ben de PSD formatında özgünleştirme formatı vardı. PS ile ayarlar siteye öyle yükleriz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.