direkt buraya yazayım mı yoksa özelden mi ileteyim hocamEstağfurullah hocam, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım seve seve. cPanel bilgilerini rica etsem gönderebilir misiniz özelden?
hocam size özelden mesaj gönderemiyormuşum amaÖzelden iletin hocam size zahmet
Ellerinize sağlık hocam şimdiden ben araştırayım biraz tema çok bilmiyorum ama bir iki tane öneride bulunacağımWordPress kurulumunu yaptım. Aynı zamanda SSL kurulumunu cPanel üzerinden yaptım, hosting firmasının onayını beklemekteyiz. Onay gelene kadar;
Eklentilerini kurup tüm ayarlamalarını yaptım eklentilerin. Bu arada ben modern hâlini sevmiyorum WordPress bileşenlerinin ve düzenleyici alanının o yüzden klasiğe çevirdim. SSL kurulduktan sonra tema kurulumu yapacağım fakat sâde, şık ve kullanışlı bir tema ayarlamam lazım. Bu konuda tavsiye var ise dinlerim.
- Klasik bileşenler
- Klasik düzenleyici
- LiteSpeed Cache
- LuckyWP Table of Contents
- Rank Math SEO
Şuan elimde yok ama ayarlarım hocam yazılmış makaleler var elimde ama eski siteden kalanİçerik en önemlisi. SEO uyumlu makalelerin yazılması gerek, bunun için Semrush üzerinden araştırma yapmamız gerek Melih var mı elinde Semrush?
Yayınlandı ama sildim hocam eve geçince yollayayım sizeBana örnek bir makale gönderebilir misin rica etsem? Bir de makaleler hiçbir yerde yayınlanmadı daha önce değil mi?
Tamamdır hocam o zaman eve geçince üyelik alayım başlayalım makalelereFatbotter diye bir site var, daha önce yazdırmıştım oradan harikaydı. Başlığı veriyorum SEO'ya uygun h2 başlıklarını ayarlıyor ardından da makaleyi yazıyordu. Tam istediğim gibi ve eksiksiz yazıyordu. İşin en güzel yanıda direkt olarak Google'da çıkıyordum![]()
Tamamdır hocam ona göre bakarım semrush üyeliği de alacağımTamamdır, aranma hacmi yüksek başlıklardan uzak dur ama; alt başlıkların aranma hacmi düşük olsun ilk başlarda o şekilde index alalım ve sıralamaya girelim.
Valla hocam bende bakıyorum da içimin sindiği daha bulamadımTamamdır hocam, elimizden geleni yapalım. İnşallah güzel bir sonuç alabiliriz ve öyle devam ederiz. Tema ayarlamak lazım, temabakıyorum ama içim atmıyor hiçbirine.
https://kryexthemes.com/tema/kryex-nano-blog-portal-temasi/ hocam böyle bir tema işimizi görür müMakaleleri 1.000'er kelime ayarlayın siz hocam h2 başlıklarına dikkat edin, ben de PSD formatında özgünleştirme formatı vardı. PS ile ayarlar siteye öyle yükleriz.
valla hocam bunu bulabildim yani sanki yer yarılmış içine girmiş gibi hiç sade tema yokMobilde güzel duruyor bilgisayarda incelemem lazım. Bizlere öyle abartı tema olmasına gerek yok amacımız doğrultusunda ilerleyelim, yeter![]()
siz kendiniz mi kapattınız hocam yoksa temadan dolayı problem mi varTemayı indirip kurdum, import ettim ve ayarlamalarını yapacağım. Şu an site arama motorlarının indexlemesine kapalı.
şimdi anladım hocam tamamdırHayır ben kapattım bilerek, sitenin orjinal hâlini import ettim direkt Google'da index almasın boş boş konuları diye. Açarım tüm ayarlamalardan sonra.
yok hocam ama kurabilirimSosyal medya hesapları var mı kedilerle ilgili? Onları ilave edeyim siteye.
tamamdır hocam ben bir bakayım alınmamışsa isimler kurayımO biraz kişisel tercihine kalmış, nasıl dersen![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.