Web Analytics

Tema düzenleyici

Hangi sistem ve ekipmanları tercih edip kullanıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ArdaC1R4K
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 556

ArdaC1R4K

TFC Üye
Tepki Skoru
154
1/3
Konu sahibi
Herkese selamlar aktif olarak kullanmakta olduğunuz bilgisayar ve ekipmanlarınız hangileri ?
kim hangi markayı tercih etmiş forum olarak görelim :)
(Laptop da dahil olsun :D)

2017 yılında aldığım Asus marka laptop kullanıyorum ve çok memnunum, klavye modeli rgb ve ayarlanabilir. Gtx 1050 ekran kartım var geçenlerde bakım yaptırırken ram taktırdım 24 gb oldu :D

Onun haricinde bir de mouse kullanıyorum. Aslında klavyeler var ama geceleri çok ses çıkartıyor o yüzden kullanamıyorum.

Konu sahibi
2017 yılında aldığım Asus marka laptop kullanıyorum ve çok memnunum, klavye modeli rgb ve ayarlanabilir. Gtx 1050 ekran kartım var geçenlerde bakım yaptırırken ram taktırdım 24 gb oldu :D

Onun haricinde bir de mouse kullanıyorum. Aslında klavyeler var ama geceleri çok ses çıkartıyor o yüzden kullanamıyorum.
Biraz daha elinde tut bence antika olabilir :D

Konu sahibi
Konu sahibi
şimdi ona baya sıfır ekle :D
Geçenlerde bizim arkadaş aldı HP Gaming 65 bin lira vermiş, aslında normal karşılıyorum bu fiyatı. Telefonların 80-120 bin lira olduğu dönemde 65 bin lira bilgisayara verilen tutar çok gelmedi.

Konu sahibi
Geçenlerde bizim arkadaş aldı HP Gaming 65 bin lira vermiş, aslında normal karşılıyorum bu fiyatı. Telefonların 80-120 bin lira olduğu dönemde 65 bin lira bilgisayara verilen tutar çok gelmedi.
tr şartlarında çok yine de :D

HP Victus 16 kullanıyorum.
Ryzen 7 7840HS İşlemci ve RTX 4060 ekran kartlı modeli. Bir ara incelemesini yapıp yazacağım foruma. Çok memnunum. 16GB DDR5 ram var 5600 MHz. Hem hızda hem de oyunda ciddi fark yaratıyor.

Klavye dahaca almadım önceki bilgisayarımı satınca yanında vermiştim, Logitech G213 vardı.

Şuan sadece mouse var o da Logitech G102 modeli. Bana gayet yeterli. James Donkey JD900 Pro Gaming mousepad kullanıyorum. 90CM ve yeri çok güzel.

Konu sahibi
Türkiye şartlarında maalesef her şey çok pahalı. Bununda sebebi altın ve dövizin yüksek olmasından kaynaklı.
hayırlısı olsun altınım da yok dövizim de ahahahaha

Konu sahibi
HP Victus 16 kullanıyorum.
Ryzen 7 7840HS İşlemci ve RTX 4060 ekran kartlı modeli. Bir ara incelemesini yapıp yazacağım foruma. Çok memnunum. 16GB DDR5 ram var 5600 MHz. Hem hızda hem de oyunda ciddi fark yaratıyor.

Klavye dahaca almadım önceki bilgisayarımı satınca yanında vermiştim, Logitech G213 vardı.

Şuan sadece mouse var o da Logitech G102 modeli. Bana gayet yeterli. James Donkey JD900 Pro Gaming mousepad kullanıyorum. 90CM ve yeri çok güzel.
ideal yetiyorsa :D

Furkan maşallah kardeşim canavar gibi sistem (benimkine bakarak) bu arada eğer laptop bilgisayardan vazgeçersem mutlaka masaüstü dizeceğim.

Furkan maşallah kardeşim canavar gibi sistem (benimkine bakarak) bu arada eğer laptop bilgisayardan vazgeçersem mutlaka masaüstü dizeceğim.
Abi çok öyle oyunla işim olmuyor ama bazen de takılıyorum. :)

Masaüstü vardı bende bozdum onu. Kablo yığınından pek memnun değildim. Ama elbette masaüstünün yerini tutmaz laptop, özellikle oyunlarda. Ve daha hesaplıya daha iyi sistem dizebiliyorsun.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri