Biraz daha elinde tut bence antika olabilir2017 yılında aldığım Asus marka laptop kullanıyorum ve çok memnunum, klavye modeli rgb ve ayarlanabilir. Gtx 1050 ekran kartım var geçenlerde bakım yaptırırken ram taktırdım 24 gb oldu
Onun haricinde bir de mouse kullanıyorum. Aslında klavyeler var ama geceleri çok ses çıkartıyor o yüzden kullanamıyorum.
Bir ara fotoğraflarını çekerim atarım, çok memnunum cidden nazar değmesin hâlen taş gibi.Biraz daha elinde tut bence antika olabilir![]()
değmesin bence de yenileri çok paraBir ara fotoğraflarını çekerim atarım, çok memnunum cidden nazar değmesin hâlen taş gibi.![]()
Fiyatlar çok pahalı maalesef, ben zamanında 4 bin liraya almıştımdeğmesin bence de yenileri çok para![]()
şimdi ona baya sıfır ekleFiyatlar çok pahalı maalesef, ben zamanında 4 bin liraya almıştım![]()
Geçenlerde bizim arkadaş aldı HP Gaming 65 bin lira vermiş, aslında normal karşılıyorum bu fiyatı. Telefonların 80-120 bin lira olduğu dönemde 65 bin lira bilgisayara verilen tutar çok gelmedi.şimdi ona baya sıfır ekle![]()
tr şartlarında çok yine deGeçenlerde bizim arkadaş aldı HP Gaming 65 bin lira vermiş, aslında normal karşılıyorum bu fiyatı. Telefonların 80-120 bin lira olduğu dönemde 65 bin lira bilgisayara verilen tutar çok gelmedi.
Türkiye şartlarında maalesef her şey çok pahalı. Bununda sebebi altın ve dövizin yüksek olmasından kaynaklı.tr şartlarında çok yine de![]()
hayırlısı olsun altınım da yok dövizim de ahahahahaTürkiye şartlarında maalesef her şey çok pahalı. Bununda sebebi altın ve dövizin yüksek olmasından kaynaklı.
ideal yetiyorsaHP Victus 16 kullanıyorum.
Ryzen 7 7840HS İşlemci ve RTX 4060 ekran kartlı modeli. Bir ara incelemesini yapıp yazacağım foruma. Çok memnunum. 16GB DDR5 ram var 5600 MHz. Hem hızda hem de oyunda ciddi fark yaratıyor.
Klavye dahaca almadım önceki bilgisayarımı satınca yanında vermiştim, Logitech G213 vardı.
Şuan sadece mouse var o da Logitech G102 modeli. Bana gayet yeterli. James Donkey JD900 Pro Gaming mousepad kullanıyorum. 90CM ve yeri çok güzel.
Abi çok öyle oyunla işim olmuyor ama bazen de takılıyorum.Furkan maşallah kardeşim canavar gibi sistem (benimkine bakarak) bu arada eğer laptop bilgisayardan vazgeçersem mutlaka masaüstü dizeceğim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.