Web Analytics

Tema düzenleyici

Hangi sistem ve ekipmanları tercih edip kullanıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ArdaC1R4K
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 557
2017 yılında aldığım Asus marka laptop kullanıyorum ve çok memnunum, klavye modeli rgb ve ayarlanabilir. Gtx 1050 ekran kartım var geçenlerde bakım yaptırırken ram taktırdım 24 gb oldu :D

Onun haricinde bir de mouse kullanıyorum. Aslında klavyeler var ama geceleri çok ses çıkartıyor o yüzden kullanamıyorum.

şimdi ona baya sıfır ekle :D
Geçenlerde bizim arkadaş aldı HP Gaming 65 bin lira vermiş, aslında normal karşılıyorum bu fiyatı. Telefonların 80-120 bin lira olduğu dönemde 65 bin lira bilgisayara verilen tutar çok gelmedi.

Furkan maşallah kardeşim canavar gibi sistem (benimkine bakarak) bu arada eğer laptop bilgisayardan vazgeçersem mutlaka masaüstü dizeceğim.

Abi çok öyle oyunla işim olmuyor ama bazen de takılıyorum. :)

Masaüstü vardı bende bozdum onu. Kablo yığınından pek memnun değildim. Ama elbette masaüstünün yerini tutmaz laptop, özellikle oyunlarda. Ve daha hesaplıya daha iyi sistem dizebiliyorsun.
Kesinlikle. Ben de yer mevcut, kurulumu yapsam kitap gibi oturturum ama bakalım :) ayrıca çok geçmiş olsun.

Yanlış yazdım. Bozdum derken sistemi dağıttım anlamındaydı :) Benim hatam vallahi düzgün yazmak lazım. Sanki konuşuyormuş gibi yazıyoruz yanlış anlaşılıyor.
Bayağı ekipman alıp diziyor ve satıyorsun kardeşim vallahi bu konuda oldukça hızlısın :)

ArdaC1R4K bize diyor kendisi sistemi paylaşmamış :D

Forumda herkes bir şeylere ekmek banmak istiyor, sitenin adını ekmekbanalim com mu yapsam? :D

Adamın işlemcisi @Graveworm bilgisayardan 4 tane alıyor :D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri