Web Analytics

Tema düzenleyici

Telefon markası zorunlu olmamalı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasanmerkit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 31
Merhaba, teknoloji forumu olduğu için kullandığınız sistem ve cihazlarınızı öğrenip herhangi bir durumda siz belirtmeseniz dahi (bir hata veya sorun yaşadığınızda) profilinizden görülmesi adına gerçekleştirilen bir işlem.

Sonuç olarak sizden özel bilginizi istemediği için bir sorun göremedim. Tabii ki bu kendi görüşümdür.

Konu sahibi
Merhaba, teknoloji forumu olduğu için kullandığınız sistem ve cihazlarınızı öğrenip herhangi bir durumda siz belirtmeseniz dahi (bir hata veya sorun yaşadığınızda) profilinizden görülmesi adına gerçekleştirilen bir işlem.

Sonuç olarak sizden özel bilginizi istemediği için bir sorun göremedim. Tabii ki bu kendi görüşümdür.
Peki üye telefon kullanmıyor ve farklı bir teknolojik ürünü için kayıt olduysa?

Peki üye telefon kullanmıyor ve farklı bir teknolojik ürünü için kayıt olduysa?
Dediğinizde haklısınız fakat günümüze baktığımızda bugün cep telefonu olmayan insan çok nadirdir.

Ki böyle bi' durum olması durumunda da eski telefon markasını veya rastgele herhangi bir markayı seçerek kaydolabilir.

Merhaba hasanmerkit öncelikle sizi burada görmek güzel :) Önerinize gelecek olursak evet zorunlu şeyler benide rahatsız eder bu konuda haklısınız ancak, postbit yani kullanıcı avatar altındaki özel alanları belirli bir sayıda tutmak ve görünümü stabilize etmek için bunu zorunlu kılmak zorunda kaldık :) ilave olarak telefon ve işletim sistemi seçeneklerine "Belirtmemiş" opsıyonunuda ekledik.

1/3 - 2/3 - 3/3 şeklinde. Hatta üye yaşı gizlilik ayarını şuan kontrol edemediğimiz için onun yerine puan özel alanını aktif ettik, yine bu alandaki toplamda ki özel alan sayısı eşit kalsın diye.

Tavsiyeniz için teşekkür eder, keyifli forumlar dileriz.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Tips
    Geri