Ben de pubg bir ısınamadım, sabahtan akşama kadar oynayanlar var ayrı bir hayrınlık duyuyorumCs 1.6 bende de yüklüydü bende sildim,bende de çok oyun var şu an yüklü olan bunlarpubg den vakit bulup oyun oynamıyorum fazla
![]()
teşekkür ederim ahaha pubg bir hevestir,indir oynarız bir ara mobil değil tabi ki deBen de pubg bir ısınamadım, sabahtan akşama kadar oynayanlar var ayrı bir hayrınlık duyuyorum![]()
Oynamak isterim elbette ama benim asıl mouse pili bitti, neyse markete gittim pil aldım geldim kutusunu açtım pili takayım dedim bir baktım çift ince pil istiyor. Ben de normal pil almıştım, neyse diğer mouse taktım onunla idare ediyorum şu anteşekkür ederim ahaha pubg bir hevestir,indir oynarız bir ara mobil değil tabi ki de
o çok kötü bende bimden 3-4 paket aldım bir kere aceleyle en yakın o vardı,fişi de almadım sonra baktım piller alakasız çöp olduOynamak isterim elbette ama benim asıl mouse pili bitti, neyse markete gittim pil aldım geldim kutusunu açtım pili takayım dedim bir baktım çift ince pil istiyor. Ben de normal pil almıştım, neyse diğer mouse taktım onunla idare ediyorum şu an![]()
Online oynayabiliyor musun bari kardeşim?Oyun mu?![]()
Dur, tek başına olmazOyun mu?![]()
Online oynayabiliyor musun bari kardeşim?![]()
büyük icat demi abi ahahaOyun mu?![]()
İşte geldi kralFortnite, CS2, PUBG, FC 24 (@Graveworm FC 25 çekilişi gelir mi?) oynuyorum genelde. Hikayeli oyun oynarken sıkılıyorum ben nedense. Daha çok ekipli oyunları seviyorum, arkadaşlarla beraber olunca sohbet muhabbetle beraber sarıyor.
Fortnite, CS2, PUBG, FC 24 (@Graveworm FC 25 çekilişi gelir mi?) oynuyorum genelde. Hikayeli oyun oynarken sıkılıyorum ben nedense. Daha çok ekipli oyunları seviyorum, arkadaşlarla beraber olunca sohbet muhabbetle beraber sarıyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.