Sistem çok değişti. Sıfırdan başlamak zaten mümkün değil, muhtemelen üst levele gelmeye ömür yetmez.Geçenlerde bir bakayım dedim kafam basmadı oyuna bıraktım başlar başlamaz.
Allah rahmet eylesin, oynamayan var mıydı ki..Rahmetli eniştem efsane oynardı gece-gündüz silkroad oynardı aga3838 idi ya da aga38 idi sanırım nicki. Hâlen duruyor mu acaba bakabilir misin kardeşim?
Amin kardeşim Allah razı olsun, her şey güncelleniyor müsait bir zaman sorarım ama halaoğluna. O dönem enişte server içerisinde liderdi, özel bilgisayar dizmişlerdi.Allah rahmet eylesin, oynamayan var mıydı ki..
Serverlar çok değişti abi, nerede olduğunu bilmek lazım. Yani bulmak çok zor.
Ekip var hocamvalo toksik değil mi yav
Cs 1.6 ölmeyen oyunBen genelde counter-strike 1.6 ve diğer valve oyunlarını oynuyorum.
Yine de toksik kitle yaEkip var hocam
çok iyiEn çok Fm, Ets, Tft oynuyorum ama çok oyun var.
Ekli dosyayı görüntüle 1404
Cs 1.6 ölmez.Cs 1.6 ölmeyen oyun
Yine de toksik kitle ya
çok iyi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.