teşekkür ederim ahaha pubg bir hevestir,indir oynarız bir ara mobil değil tabi ki deBen de pubg bir ısınamadım, sabahtan akşama kadar oynayanlar var ayrı bir hayrınlık duyuyorum![]()
o çok kötü bende bimden 3-4 paket aldım bir kere aceleyle en yakın o vardı,fişi de almadım sonra baktım piller alakasız çöp olduOynamak isterim elbette ama benim asıl mouse pili bitti, neyse markete gittim pil aldım geldim kutusunu açtım pili takayım dedim bir baktım çift ince pil istiyor. Ben de normal pil almıştım, neyse diğer mouse taktım onunla idare ediyorum şu an![]()
büyük icat demi abi ahahaOyun mu?![]()
İşte geldi kralFortnite, CS2, PUBG, FC 24 (@Graveworm FC 25 çekilişi gelir mi?) oynuyorum genelde. Hikayeli oyun oynarken sıkılıyorum ben nedense. Daha çok ekipli oyunları seviyorum, arkadaşlarla beraber olunca sohbet muhabbetle beraber sarıyor.
valo toksik değil mi yavValorabt
r6 oynuyorsan sen özel kuvvetlerdensindirCS 2 her zaman bilgisayarımda yüklü bulunur. Onun dışında BF 1 ve R6 Siege giriyorum arada. Singleplayer olarak A Tale Of Two Sons yüklemiştim ona bir bakacağım.
pubg oynarken benim ırkçılığım tutuyor açmadan duramıyorumHer oyun, iletişimi açarsan toksik zaten. Kapat mikrafonu, kendi başına takıl ya da arkadaşlarınla gir.
evet biraz öyleler bende öğrenmek için satın aldım ama fırsat olmadıToplamda 226 saatim var, daha toyum. Millet ama özel harekat gibi oynuyor gerçekten.
ey gidi be o oyunlarda vardı demi :dAbi ben 2003'den sonra ileri gidemedim. Silkroad Online devam.![]()
eski oyunlar güzel amaŞu anda cs2 ve bioshock oynuyorum. Büyük bir hevesle bioshock serisine başladım ama gerçekten inanılmaz sıkılıyorum. Mekanik olarak falan gerçekten çok eski kalıyor ki ben aslında çok rahat eski oyun oynayabilen biriyim normalde, ama nedense bu oyun beni içine çekemedi umarım 2. ve 3. oyun böyle değildir.
Cs 1.6 ölmeyen oyunBen genelde counter-strike 1.6 ve diğer valve oyunlarını oynuyorum.
Yine de toksik kitle yaEkip var hocam
çok iyiEn çok Fm, Ets, Tft oynuyorum ama çok oyun var.
Ekli dosyayı görüntüle 1404
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.