En sevdiğiniz oyun nedir?
Benimkisi half-life serisi.
Benimkisi half-life serisi.
Yapalım maç hocam. İnternette beleş server siteleri var oralardan server ayarlarız olmadı ben satın alırım sıkıntı yok. Bence ortak bir zamanda atalım maç.Hiç şüphesiz Counter Strike serisi derim, çocukluğumdan bu yaşıma kadar oynarım. Hatta ayarlayacaktık bir server hep birlikte atacaktık maç? ArdaC1R4K devamlı maç yapalım diyor![]()
Server ücretleri ne kadar ortalama? Alırız server sorun değil eğer düzenli maç yapacaksak her akşam.Yapalım maç hocam. İnternette beleş server siteleri var oralardan server ayarlarız olmadı ben satın alırım sıkıntı yok. Bence ortak bir zamanda atalım maç.
14 kişilik bir server ücretsiz. Normal bir server satın alacaksak 32 kişilik server 200 - 300 arası.Server ücretleri ne kadar ortalama? Alırız server sorun değil eğer düzenli maç yapacaksak her akşam.
Çok güzel oyunlar. Mortal Kombatı çok severim.Tekken 3-5-7-8, Mortal Kombat, Street Fighter, Colin Mcray gibi Arcade Stick ile oynadığımız oyunları seviyorum. Elbette imkan olsa yeni nesil oyunları da oynamak isterdim. Hem hayatta kalmaya çalışmaktan vakit kalmıyor hem de sistem yeterli olsa da internet altyapım buna izin vermiyor.
Mk11 almıştım online discord gibi gruplardan gideyim kaynaşayım diyemiyorum inan bana. Yayın bile açabilirdim. Hangi sürümü sevdiniz en çok?Çok güzel oyunlar. Mortal Kombatı çok severim.
14 kişilik bize uygun başlangıç olarak, eğer sayımız artarsa server çoğaltırız. Bir üst seviyeye geçeriz 16-16 atarız14 kişilik bir server ücretsiz. Normal bir server satın alacaksak 32 kişilik server 200 - 300 arası.
Sürümü bilmiyorum, kuzenlerime gittiğimde oynarım hep. Birlikte konsol ile vs atardık.Mk11 almıştım online discord gibi gruplardan gideyim kaynaşayım diyemiyorum inan bana. Yayın bile açabilirdim. Hangi sürümü sevdiniz en çok?
Tamamdır, 14 kişilik serverlar ücretsiz zaten. Ortak bir zamanda oynarız cs 1.6.14 kişilik bize uygun başlangıç olarak, eğer sayımız artarsa server çoğaltırız. Bir üst seviyeye geçeriz 16-16 atarız
O oyunu çok duydum. Rust gibiymiş. Nasıl sizce? Önerir misiniz?Ark Survival Evolved
önce tek oynaman gerekiyor. öğrenmek için sonrasında pve serverlarda oynayıp iyice kendini geliştirdikten sonra pvp server geçmen lazım keyifli ve eğlenceli bir oyun. rust'dan farkı oyunda dinozarlar ejderler vb yaratıklar mevcut. + teknoloji olarak çok iyi seviyelere gidebiliyorsunO oyunu çok duydum. Rust gibiymiş. Nasıl sizce? Önerir misiniz?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.