Web Analytics

Tema düzenleyici

En sevdiğiniz oyun?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lord Erenify
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 506
Total Club Manager ve CM 01-02 sürümünden beri futbol menajerlik oyunları favorim olmuştur fakat FM 2021'den sonra bıraktım. Gerek iş temposu gerek aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp piyasaya sürmesinden kaynaklı. Bunun dışında story-based oyunları çok severim. Özellikle Hellblade: Senua's Saga, RDR 2, Alan Wake gibi oyunlar favoriler arasında. Son zamanlarda tekrardan Satisfactory oyununa sardım, inanılmaz keyif veriyor.

Konu sahibi
önce tek oynaman gerekiyor. öğrenmek için sonrasında pve serverlarda oynayıp iyice kendini geliştirdikten sonra pvp server geçmen lazım keyifli ve eğlenceli bir oyun. rust'dan farkı oyunda dinozarlar ejderler vb yaratıklar mevcut. + teknoloji olarak çok iyi seviyelere gidebiliyorsun
Güzel bir oyuna benziyor.

Konu sahibi
Total Club Manager ve CM 01-02 sürümünden beri futbol menajerlik oyunları favorim olmuştur fakat FM 2021'den sonra bıraktım. Gerek iş temposu gerek aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp piyasaya sürmesinden kaynaklı. Bunun dışında story-based oyunları çok severim. Özellikle Hellblade: Senua's Saga, RDR 2, Alan Wake gibi oyunlar favoriler arasında. Son zamanlarda tekrardan Satisfactory oyununa sardım, inanılmaz keyif veriyor.
RDR 2 ve Alan Wake'yi çok severim. İkisinide oynadım.

Konu sahibi
Konu sahibi
Alan Wake'i 2.5 saat oynadıktan sonra oynanış çok sıktığı için bırakmıştım. Devam etmeli miyim sizce? Cidden çok sıkıldığımı hatırlıyorum.
Oynayın çok iyi. Devam edin kesinlikle.

Counter-Strike'ı betasından beri oynayan biri olarak bu oyunu saymamak olmaz.

Ayrıca Rocket Leauge'i de çok severim. @Tevfik bana pc aldığında oynamaya devam edeceğim. 🤣

şu an her zaman oynadığım için pubg diyorum ama sevdiğim çok oyun var

@Tevfik bence de atalım artık şu cs maçını :D

Konu sahibi
Kurarız. Yeni bir konu açalım orayada oynayacağımız saati yazalım.
Tamamdır kurulumdan sonra server adresi ve her gün bu adresteyiz, bu saatte bekleriz diye paylaşabilirsin. Saat olarak 22 uygun diye düşünüyorum.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri