Çok Beklersiniz benceArka Sokaklar final verse iyiydi be.
Çok Beklersiniz benceArka Sokaklar final verse iyiydi be.
Sence vermemeli mi? Bence artık finalin zamanı geldi.Çok Beklersiniz benceHem neden Final versin onu anlamadım.
bence sizin almanyada canınız sıkılıyor dizilerin finalini beklemeye başlamışınızSence vermemeli mi? Bence artık finalin zamanı geldi.
Yazları Almanya'dayım. Şuan İstanbul'dayım.bence sizin almanyada canınız sıkılıyor dizilerin finalini beklemeye başlamışınız![]()
güzel orada havalar nasıl peki ben 2003 geri dönüş yaptım .Yazları Almanya'dayım. Şuan İstanbul'dayım.![]()
Valla biz frankfurt veya berline gidiyoruz. Genellikle berlin. Aslında o kadar abartıldığı kadar lüks bi yer değil.güzel orada havalar nasıl peki ben 2003 geri dönüş yaptım .
Valla bizim zamanınızda hayat orda kolay ve zevkli idi şimdi nasıl açıkçası bende merak ediyorum her an yine gidebilirim.Valla biz frankfurt veya berline gidiyoruz. Genellikle berlin. Aslında o kadar abartıldığı kadar lüks bi yer değil.
Çok fazla türk var oradada.Valla bizim zamanınızda hayat orda kolay ve zevkli idi şimdi nasıl açıkçası bende merak ediyorum her an yine gidebilirim.
valla benim zamanımda Türkler Pek yaygın değildi şimdi nufusu bilemem tabiÇok fazla türk var oradada.
Şimdi gerçekten fazla türk var orada.valla benim zamanımda Türkler Pek yaygın değildi şimdi nufusu bilemem tabi
neyse konuyu kirletip dağıtmayalım şimdiŞimdi gerçekten fazla türk var orada.
Aynen öyle.neyse konuyu kirletip dağıtmayalım şimdi![]()
Güzelmiş.Bilim Kurgu / Gizem
Suparnatural
Doctor Who
Stargate Sg-1
Stargate Atlantis
Ajan / Komedi
Chuck
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.