En sevdiğiniz dizi?
(Benimkisi Breaking Bad, MR.Robot ve Dexter)
(Benimkisi Breaking Bad, MR.Robot ve Dexter)
Yani daha çok türk-komedilerini seviyorsunuz gibi gözüküyor.Ben absürt komedi hayranıyım o nedenle tercihlerim; Kaygısızlar, Leyla ile Mecnun, Geniş Aile, Behzat Ç, Kardeş Payı ve İşler Güçler gibi yapımlar olur![]()
Güzel diziler gibi görünüyor.Evet ama her komediyi değil, kendimce başarılı bulduğum yapımlar![]()
Güzel dizilermiş.Supernatural
Sons of Anarchy
Friends
The Wire
Daha çok var da top 4 üm bunlar.
Maşallah. Herkesde onu öneriyor.BehsatÇtek geçerim.
Bi göz atmalıyımıyım sizce?Bol küfürlü, bol hakaretli, 0 oyunculuk... Gerisi polisiye dizisi.
Tamamdır.Polisiye dizileri seviyorsan bakabilirsin ama fazla bir beklentin olmasın. Ben olsam ona bakacağıma giderim CSI tarzında dizilere bakarım.
Arka Sokaklar final verse iyiydi be.Arka Sokaklar
Teşkilat
Sence vermemeli mi? Bence artık finalin zamanı geldi.Çok Beklersiniz benceHem neden Final versin onu anlamadım.
Yazları Almanya'dayım. Şuan İstanbul'dayım.bence sizin almanyada canınız sıkılıyor dizilerin finalini beklemeye başlamışınız![]()
Valla biz frankfurt veya berline gidiyoruz. Genellikle berlin. Aslında o kadar abartıldığı kadar lüks bi yer değil.güzel orada havalar nasıl peki ben 2003 geri dönüş yaptım .
Çok fazla türk var oradada.Valla bizim zamanınızda hayat orda kolay ve zevkli idi şimdi nasıl açıkçası bende merak ediyorum her an yine gidebilirim.
Şimdi gerçekten fazla türk var orada.valla benim zamanımda Türkler Pek yaygın değildi şimdi nufusu bilemem tabi
Aynen öyle.neyse konuyu kirletip dağıtmayalım şimdi![]()
Güzelmiş.Bilim Kurgu / Gizem
Suparnatural
Doctor Who
Stargate Sg-1
Stargate Atlantis
Ajan / Komedi
Chuck
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.