Web Analytics

Tema düzenleyici

Temu'dan Alışveriş Yapan Var Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 314
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,841
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay 1 Gün
Telefon
İPhone
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba çok kıymetli Teknoloji Forum ailesi, Temu'dan alışveriş yapan oldu mu? Birçok yerde ücretsiz ürünleri verdiğini söylüyor fakat 700 lira gibi bir fiyat sınırlaması getirmiş arkadaşlar, eğer 700 TL ve üzeri alışveriş yaparsan 3 ürünü ücretsiz alabilirsin diyor; bedelsiz sunuyor.

Daha önce veya yakın zamanda temu'dan alışveriş yapan oldu mu? Tüm Türkiye'de bir temu olayı var ki, dehşet derece ve herkes çılgınlar gibi alışveriş yapıyor. Sırf seçtiği bedava ürünleri alabilmek için.

Ya hocam geçen Youtube'da bir video izledim. Adamlar Temu'dan sipariş vermişler ama gelenlerı görmen lazım. 2 tane kot pantolon sipariş vermişler, bir tane tayt üzerine kot pantolon boyalı ürün, bir tane de kot pantolon resmi göndermişler.

Bazen bakınıyorum daha doğrusu küçük bir klavye almak istiyorum. Sonra vazgeçiyorum güvensizlik değil de ürün kalitesini bilmeyince olmuyor.

Konu sahibi
Temu sağlam patladı alışveriş yönünde ama çok sağlam patlayacak insanları mağdur ederek, diye düşünüyorum.

Bu arada ben de klavye sipariş edecektim, evde logitech mini klavyemi buldum anlık mutlu oldum şu an onu kullanıyorum :D

Temu sağlam patladı alışveriş yönünde ama çok sağlam patlayacak insanları mağdur ederek, diye düşünüyorum.

Bu arada ben de klavye sipariş edecektim, evde logitech mini klavyemi buldum anlık mutlu oldum şu an onu kullanıyorum :D

Hocam sende bu mini takıntısı nedir ya? S3 mini, iPhone bilmem kaç mini, Logitech mini? 🤣

Konu sahibi
Hocam sende bu mini takıntısı nedir ya? S3 mini, iPhone bilmem kaç mini, Logitech mini? 🤣
Kardeşim minimal yaşamı seviyorum ben; olabildiği kadar sâde ve düz bir yaşam :)

Bunu en iyi teknoloji forumdan anlaman lazım :D

Temudan iki gömlek bir kemer ekledim sepete ama şuan param yok ocak 15 te şayet temu kapanmazsa alacam.

Kahverengi şişme yelek, kot pantolon ve tokalı kahverengi kemer ile giyecez bakalım

Bide saçı biraz uzatıp sakal bırakabilsem efsane olacakta güvenlik görevlisiyim sakal yasak

@Graveworm

Mesajı okuyup ilana baktıktan sonra ne diyeceğini biliyorum 🤣

Konu sahibi
Logan bu gömlekleri ben de seviyorum. Bulk dönemimde bayağı sağlam duruyor. En anlamadığım şeylerden birisidir bu olay. Neden güvenlik görevlisi sakal bırakmıyor? Sonuçta yemek yapmıyor. Ülkemizde memurlar dahi sakal bırakırken neden bu kadar kısıtlama? Anlam veremiyorum.

Bu arada yapacağın tarz sağlam olurdu ama işte şartlar el vermiyor.

Logan bu gömlekleri ben de seviyorum. Bulk dönemimde bayağı sağlam duruyor. En anlamadığım şeylerden birisidir bu olay. Neden güvenlik görevlisi sakal bırakmıyor? Sonuçta yemek yapmıyor. Ülkemizde memurlar dahi sakal bırakırken neden bu kadar kısıtlama? Anlam veremiyorum.

Bu arada yapacağın tarz sağlam olurdu ama işte şartlar el vermiyor.
Tamamen saçmalık polis asker gibi takılıyoruz 5188 den yargılanıyoruz polis asker gibi ama maaşımız market çalışanlarından bile daha düşük.

Demiyorum çember sakal bırakalım ama 2-3 haftalık sakal bırakılmalı o uzunluğu aşmayacak şekilde.

Yada maaşımız bekçinin bir tık altı olsun tamam diyelim, güvenlik görevlilerinin en az %70 i 17.000₺ ye çalışıyor ciddiyim.

Ayrıca bu ve bunun gibi gömleği Türkiyede hiçbir yerde bulamadım şaka gibi, ülkede ciddi şekilde giyim sorunu var.

Konu sahibi
Hocam hiçbir işi horgörmem, hepsine saygım sonsuz ama ciddi anlamda alınan maaş çok düşük ve riski çok yüksek.

Ben alışveriş merkezindeki mağazalarda çok çalıştım. Güvenlik full olduğu dönem sabah 10’da başlar, akşam 22 kadar ayakta. Bazen yerleri değişirdi ama oturamazlardı, hareket etmeleri dahi yasak. Elleri arkasında öylece bekliyorlar.

Fıtığı patlayan güvenliğe şahit oldum. Adam tüm gün sabit duruyor, bir anons geçiliyor acil olarak; koşayım derken fıtık patlıyor. Tüm gün ayakta boş boş durmak insanı ultra derece yoruyor.

Ben çok iyi anlıyorum hocam seni, gerçekten çok iyi anlıyorum çok zor işiniz Allah yardımcınız olsun.

Hocam hiçbir işi horgörmem, hepsine saygım sonsuz ama ciddi anlamda alınan maaş çok düşük ve riski çok yüksek.

Ben alışveriş merkezindeki mağazalarda çok çalıştım. Güvenlik full olduğu dönem sabah 10’da başlar, akşam 22 kadar ayakta. Bazen yerleri değişirdi ama oturamazlardı, hareket etmeleri dahi yasak. Elleri arkasında öylece bekliyorlar.

Fıtığı patlayan güvenliğe şahit oldum. Adam tüm gün sabit duruyor, bir anons geçiliyor acil olarak; koşayım derken fıtık patlıyor. Tüm gün ayakta boş boş durmak insanı ultra derece yoruyor.

Ben çok iyi anlıyorum hocam seni, gerçekten çok iyi anlıyorum çok zor işiniz Allah yardımcınız olsun.
Sağol kardeşim şuan bir yerde çalışıyorum geçici olarak 2 haftaya yerim değişecek, çalıştığım yer ıssız gece maddeciler geziyor çok şükür bana denk gelmedide diğer gececi kulübeyi kapat dedi ne olur ne olmaz.

Ve normalde gece nöbeti akşam 18:00 sabah 08:00 iken bura akşam 18:00 sabah 09:00 15 saat, ayrıca pazar günü uzun nöbet ben bu akşam 18:00 da geldim öğle 13:00 te çıkacam yani 6 saat 40 dakikadır işteyim ortalama 12 saat 20 dakikam kaldı.

Maaşım ne diye sorarsan bu şartlarda 20.800₺ alıyorum.

Gece yarısı maddeciler kulübeyi ateşe verse bittin gittin.

Güvenlik maaşları Silahsız bugünün parası ile 30.000₺ den başlamalı tecrübene göre 35.000₺ olmalı, silahlı ise 35.000₺ den başlayıp 40.000₺ olmalı diye düşünüyorum aslında bu bile az ama en azından böyle olmalı, bekçiler 48.000₺ falan alıyormuş.

Konu sahibi
Gerçekten çok zor, inşallah bir şey gelmez başınıza. İçini rahat tut hocam sen de. Bekçileri ben görmüyorum, yazın birkaç defa parkta denk geldiler gece eve gidiyordum gözlerine baktım dik dik kimlik sorsunlar diye, kafalarını çevirip oyun oynamaya devam ettiler.

Görevini her meslek grubunda dört dörtlük yapanı severim. Eğer bir yerde çalışıyorsan ve gerçekten emeğini alıyorsan (burada güvenlikçileri tenzih ederim çünkü emeklerinin karşılığı alınmıyor) dört dörtlük hizmetini sunacaksın.

Memurlar için demiyorum, herkes için geçerli. Mağaza müdürü olduktan sonra mağazada durmayan, hatta mağazaya gelmeyen insanlar tanıdım. Ve o kişi bir de herkesten yüksek maaş alıyordu. Hak mı? Hiçbir işe karışma, elini hiçbir işe sürme ama herkesin hakkını yemektende geri kalma.

İnsanların eziklik psikolojileri hocam maalesef, küçücük bir yetki aldığında acaba nasıl kaytarabilirim? Altımdakini nasıl ezebilirim diye düşünüyor.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri