Web Analytics

Tema düzenleyici

Temu'dan Alışveriş Yapan Var Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 314
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,841
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay
Telefon
İPhone
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba çok kıymetli Teknoloji Forum ailesi, Temu'dan alışveriş yapan oldu mu? Birçok yerde ücretsiz ürünleri verdiğini söylüyor fakat 700 lira gibi bir fiyat sınırlaması getirmiş arkadaşlar, eğer 700 TL ve üzeri alışveriş yaparsan 3 ürünü ücretsiz alabilirsin diyor; bedelsiz sunuyor.

Daha önce veya yakın zamanda temu'dan alışveriş yapan oldu mu? Tüm Türkiye'de bir temu olayı var ki, dehşet derece ve herkes çılgınlar gibi alışveriş yapıyor. Sırf seçtiği bedava ürünleri alabilmek için.

Gerçekten çok zor, inşallah bir şey gelmez başınıza. İçini rahat tut hocam sen de. Bekçileri ben görmüyorum, yazın birkaç defa parkta denk geldiler gece eve gidiyordum gözlerine baktım dik dik kimlik sorsunlar diye, kafalarını çevirip oyun oynamaya devam ettiler.

Görevini her meslek grubunda dört dörtlük yapanı severim. Eğer bir yerde çalışıyorsan ve gerçekten emeğini alıyorsan (burada güvenlikçileri tenzih ederim çünkü emeklerinin karşılığı alınmıyor) dört dörtlük hizmetini sunacaksın.

Memurlar için demiyorum, herkes için geçerli. Mağaza müdürü olduktan sonra mağazada durmayan, hatta mağazaya gelmeyen insanlar tanıdım. Ve o kişi bir de herkesten yüksek maaş alıyordu. Hak mı? Hiçbir işe karışma, elini hiçbir işe sürme ama herkesin hakkını yemektende geri kalma.

İnsanların eziklik psikolojileri hocam maalesef, küçücük bir yetki aldığında acaba nasıl kaytarabilirim? Altımdakini nasıl ezebilirim diye düşünüyor.
Aynen öyle kazanç olarak en zayıf halka şuan güvenlik görevlileri doğruya doğru, ve ciddi sabır işi gerektiren bir iş.

Elimden geleni yapıyorum ama benim yarınım öldü eve gidişim 13:30 gidip uykumu tam alayım desen akşam 19:00 oluyor gün tamamen bitmesin diye TV açıp 3 saat uyurum 17:00 gibi kalkarım.

Uzun nöbetin yorgunluğundan kurtulmam salı gününü buluyor pazartesi akşam yine gidecem, salı sabahı çıkarım uyur uyanır öyle kendime gelirim.

Buranın en kötü yanı 35km uzak bana şükür arabamla gidip geliyorum ama kazandığım yola gidiyor.

Neyse 2 haftaya yerim değişecek bakalım.

Konu sahibi
Hocam cidden iyi sabırlısın, tüm samimiyetimle söylüyorum. Sağlam uykusuz kalıyorsun ve sabır göstermen harika. Ben üç gün askerde hiç uyumamıştım üs bölgedeyim diye, onun harici şu an dayanamam uykusuzluğa.

İşin çok zor ve emeğin çok sağlam yeniliyor hocam inşallah çok daha güzel işler bulursun bunu tüm samimiyetimle söylüyorum🙏🏻

Hocam cidden iyi sabırlısın, tüm samimiyetimle söylüyorum. Sağlam uykusuz kalıyorsun ve sabır göstermen harika. Ben üç gün askerde hiç uyumamıştım üs bölgedeyim diye, onun harici şu an dayanamam uykusuzluğa.

İşin çok zor ve emeğin çok sağlam yeniliyor hocam inşallah çok daha güzel işler bulursun bunu tüm samimiyetimle söylüyorum🙏🏻
Sağol kardeşim Allah razı olsun 🤗

Sabrettiğim başka bir şey var şuan bunu bile göremiyorum 😔

Konu sahibi
Sağol kardeşim Allah razı olsun 🤗

Sabrettiğim başka bir şey var şuan bunu bile göremiyorum 😔
Hocam konuşmak istersen (özel değil ise) yazabilirsin, konuşup dertleşebiliriz. Eğer özel ve yine konuşmak istersen özelden yazabilirim.

Hocam konuşmak istersen (özel değil ise) yazabilirsin, konuşup dertleşebiliriz. Eğer özel ve yine konuşmak istersen özelden yazabilirim.
Kız arkadaşımdan ayrıldım çok uzun mesele en son ekimde konuştuk nasipse bir araya gelecez.

Konu sahibi
Kız arkadaşımdan ayrıldım çok uzun mesele en son ekimde konuştuk nasipse bir araya gelecez.
O konu gerçekten düşündürür insanı, barıştınız yani? Araya gelecekseniz süper, sevindim senin adına. Bir daha ayrılık yaşamazsınız inşallah

O konu gerçekten düşündürür insanı, barıştınız yani? Araya gelecekseniz süper, sevindim senin adına. Bir daha ayrılık yaşamazsınız inşallah
Şuanda değil ama İnşAllah birgün

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri