Web Analytics

Tema düzenleyici

Temu'dan Alışveriş Yapan Var Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 313
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,839
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba çok kıymetli Teknoloji Forum ailesi, Temu'dan alışveriş yapan oldu mu? Birçok yerde ücretsiz ürünleri verdiğini söylüyor fakat 700 lira gibi bir fiyat sınırlaması getirmiş arkadaşlar, eğer 700 TL ve üzeri alışveriş yaparsan 3 ürünü ücretsiz alabilirsin diyor; bedelsiz sunuyor.

Daha önce veya yakın zamanda temu'dan alışveriş yapan oldu mu? Tüm Türkiye'de bir temu olayı var ki, dehşet derece ve herkes çılgınlar gibi alışveriş yapıyor. Sırf seçtiği bedava ürünleri alabilmek için.

Ya hocam geçen Youtube'da bir video izledim. Adamlar Temu'dan sipariş vermişler ama gelenlerı görmen lazım. 2 tane kot pantolon sipariş vermişler, bir tane tayt üzerine kot pantolon boyalı ürün, bir tane de kot pantolon resmi göndermişler.

Temu sağlam patladı alışveriş yönünde ama çok sağlam patlayacak insanları mağdur ederek, diye düşünüyorum.

Bu arada ben de klavye sipariş edecektim, evde logitech mini klavyemi buldum anlık mutlu oldum şu an onu kullanıyorum :D

Hocam sende bu mini takıntısı nedir ya? S3 mini, iPhone bilmem kaç mini, Logitech mini? 🤣

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri