Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Para sıkıntınız olmasa hangi telefonu alırdınız?

Logan

TFC Kullanıcısı
TFC Puanı
28
Arkadaşlar fiyat problemi yok istediğiniz telefonu alacaksınız ne alırdınız?

Ben xiaomi 14 ultra alırdım.

Samsung ve iPhone markalarının en son çıkanlarından bir’er adet alırdım. Sırf şu pil yüzünden telefonu değiştireceğim artık.

Iphone u tercih ederim.
Hocam onunda pil sıkıntısı çok büyük, bir oyuna giriyorum anında bitiyor şarjı. Şarj kablosuna bağlı yaşıyorum adeta, telefonu alalı bir yıl oldu daha pil sağlığı %85 düştü. Normalde oyun oynamazdım veya çok uğraşmazdım telefonla 2 aydır oyun oynuyorum ve ciddi anlamda pili sömürüyor.

Hocam onunda pil sıkıntısı çok büyük, bir oyuna giriyorum anında bitiyor şarjı. Şarj kablosuna bağlı yaşıyorum adeta, telefonu alalı bir yıl oldu daha pil sağlığı %85 düştü. Normalde oyun oynamazdım veya çok uğraşmazdım telefonla 2 aydır oyun oynuyorum ve ciddi anlamda pili sömürüyor.

Pil falan değiştirmen gerekiyorsa orijinal pille falan uğraşma, git DEJI marka pil taktır. Orijinalden daha uzun ömürlü oluyor.

Pil falan değiştirmen gerekiyorsa orijinal pille falan uğraşma, git DEJI marka pil taktır. Orijinalden daha uzun ömürlü oluyor.
Zamanında onu da taktırdım ama pek fayda etmedi. iPhone cihazların maalesef genel olarak pil sorunu var.

Bu arada sana şunu sormak istiyorum. Örneğin günde 3-4 saat telefonda oyun oynasan, ortalama kaç kez takarsın telefona şarjı? Veya nasıl kullanıyorsun ve ne kadar süre gidiyor?

Son zamanlarda kararlarım çok değişiyor tek telefon kullanacaksam eğer alırım samsung s25 ultra bakarım keyfime

Iphone serisi ile devam ederim. Çünkü telefon üzerinde oyun oynamıyorum. Daha seri ve uzun yıllar aynı verim ile çalışıyor.

Bir ton para verip Iphone almam yani. Her zamanki gibi fiyat performans oranı en iyi olan ürünlere yönelirim. Kimse parasını sokağa atacak kadar zengin değildir.

Bir ton para verip Iphone almam yani. Her zamanki gibi fiyat performans oranı en iyi olan ürünlere yönelirim. Kimse parasını sokağa atacak kadar zengin değildir.
O zaman şöyle düşünelim hocam, peki tek bir telefon hediye edecek olsalar hangi marka ve modeli alırdınız? :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri