O zaman bende 15 ultra beklerdimS25 Ultra'yı beklerdim.
O zaman bende 15 ultra beklerdim
Yapıştır gitsinBeklemeyelim dersen S24 Ultra alayım hemen.
Hocam onunda pil sıkıntısı çok büyük, bir oyuna giriyorum anında bitiyor şarjı. Şarj kablosuna bağlı yaşıyorum adeta, telefonu alalı bir yıl oldu daha pil sağlığı %85 düştü. Normalde oyun oynamazdım veya çok uğraşmazdım telefonla 2 aydır oyun oynuyorum ve ciddi anlamda pili sömürüyor.Iphone u tercih ederim.
Hocam onunda pil sıkıntısı çok büyük, bir oyuna giriyorum anında bitiyor şarjı. Şarj kablosuna bağlı yaşıyorum adeta, telefonu alalı bir yıl oldu daha pil sağlığı %85 düştü. Normalde oyun oynamazdım veya çok uğraşmazdım telefonla 2 aydır oyun oynuyorum ve ciddi anlamda pili sömürüyor.
Zamanında onu da taktırdım ama pek fayda etmedi. iPhone cihazların maalesef genel olarak pil sorunu var.Pil falan değiştirmen gerekiyorsa orijinal pille falan uğraşma, git DEJI marka pil taktır. Orijinalden daha uzun ömürlü oluyor.
O zaman şöyle düşünelim hocam, peki tek bir telefon hediye edecek olsalar hangi marka ve modeli alırdınız?Bir ton para verip Iphone almam yani. Her zamanki gibi fiyat performans oranı en iyi olan ürünlere yönelirim. Kimse parasını sokağa atacak kadar zengin değildir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.