Eee dedik ya. F/P oranıO zaman şöyle düşünelim hocam, peki tek bir telefon hediye edecek olsalar hangi marka ve modeli alırdınız?![]()
Bi' ton özelliği olan bir ürünü tercih ettin diyelim. Gerçekten kaçta kaçını kullanacaksın ya da kafeteryada masanın üzerine koyup hava atma özelliğini mi kullanacaksın ? Bunlar önemli şeyler tabi@Graveworm
Kardeşim ben ne konu açtım millet ne yazıyor tüm fakirleri toplamışsın foruma adamların hayali bile fakir
Şaka bir yana böyle bir ekonomisi olan ülkede hayal bile kalmadı hayallerimizi çaldılar
Ben telefon büyük geliyor diye gidip iPhone 13 mini aldım, cebimden cüzdanımı dahi çıkartıp masanın üzerine koymadım hayatım boyunca açıkçası. Yorumu kendimden yola çıkarak yapıyorumBi' ton özelliği olan bir ürünü tercih ettin diyelim. Gerçekten kaçta kaçını kullanacaksın ya da kafeteryada masanın üzerine koyup hava atma özelliğini mi kullanacaksın ? Bunlar önemli şeyler tabi![]()
Senin ilacın xiaomi kardeşim, paran varsa çıkar çıkmaz çek bir tane redmi note 14 pro plus rahat edersinBen telefon büyük geliyor diye gidip iPhone 13 mini aldım, cebimden cüzdanımı dahi çıkartıp masanın üzerine koymadım hayatım boyunca açıkçası. Yorumu kendimden yola çıkarak yapıyorumbenim en büyük sorunum şarj problemi, her yerde ve her seferinde dile getiriyorum.
Bulgarın bi' tanesi yan masamızda oturuyor, önünde duran tablet çalmaya başladı. Aldı o' kocaman 10 inçlik tableti başına dayadı. O şekilde konuşurken gülme krizine girdim.Ben telefon büyük geliyor diye gidip iPhone 13 mini aldım, cebimden cüzdanımı dahi çıkartıp masanın üzerine koymadım hayatım boyunca açıkçası. Yorumu kendimden yola çıkarak yapıyorumbenim en büyük sorunum şarj problemi, her yerde ve her seferinde dile getiriyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.