Web Analytics

Tema düzenleyici

Para sıkıntınız olmasa hangi telefonu alırdınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Logan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 349
Konu sahibi
Üstadlar ben sorumda para sıkıntısı yok dedim yani 16 pro max 1tb de alabilirsiniz, markayı tek söylemeyin marka model olarak yazın 👍

O zaman tercihimi Samsung'un S serisinden en son çıkan olarak değiştiriyorum. Sırf bu pil belası yüzünden iPhone'dan vazgeçiyorum.

O zaman şöyle düşünelim hocam, peki tek bir telefon hediye edecek olsalar hangi marka ve modeli alırdınız? :)
Eee dedik ya. F/P oranı :) Yumurta kapıya dayandığında o' anki güncel marka modeller ve yorumları inceler, alır geçerim.

Konu sahibi
@Graveworm

Kardeşim ben ne konu açtım millet ne yazıyor tüm fakirleri toplamışsın foruma adamların hayali bile fakir 😅😂

Şaka bir yana böyle bir ekonomisi olan ülkede hayal bile kalmadı hayallerimizi çaldılar

@Graveworm

Kardeşim ben ne konu açtım millet ne yazıyor tüm fakirleri toplamışsın foruma adamların hayali bile fakir 😅😂

Şaka bir yana böyle bir ekonomisi olan ülkede hayal bile kalmadı hayallerimizi çaldılar
Bi' ton özelliği olan bir ürünü tercih ettin diyelim. Gerçekten kaçta kaçını kullanacaksın ya da kafeteryada masanın üzerine koyup hava atma özelliğini mi kullanacaksın ? Bunlar önemli şeyler tabi :)

Bi' ton özelliği olan bir ürünü tercih ettin diyelim. Gerçekten kaçta kaçını kullanacaksın ya da kafeteryada masanın üzerine koyup hava atma özelliğini mi kullanacaksın ? Bunlar önemli şeyler tabi :)
Ben telefon büyük geliyor diye gidip iPhone 13 mini aldım, cebimden cüzdanımı dahi çıkartıp masanın üzerine koymadım hayatım boyunca açıkçası. Yorumu kendimden yola çıkarak yapıyorum :) benim en büyük sorunum şarj problemi, her yerde ve her seferinde dile getiriyorum.

Konu sahibi
Ben telefon büyük geliyor diye gidip iPhone 13 mini aldım, cebimden cüzdanımı dahi çıkartıp masanın üzerine koymadım hayatım boyunca açıkçası. Yorumu kendimden yola çıkarak yapıyorum :) benim en büyük sorunum şarj problemi, her yerde ve her seferinde dile getiriyorum.
Senin ilacın xiaomi kardeşim, paran varsa çıkar çıkmaz çek bir tane redmi note 14 pro plus rahat edersin

Teknik ayrıntılara girmeye gerek duymuyorum. Son 5-6 seneden beridir öyle şaşkınlık geçirtecek bir ürün çıkmadı.

Bulgarın bi' tanesi yan masamızda oturuyor, önünde duran tablet çalmaya başladı. Aldı o' kocaman 10 inçlik tableti başına dayadı. O şekilde konuşurken gülme krizine girdim. :) Meğerse 10 inçlik android tabletlere modifikasyon ile telefon işlevi kazandırılıyor muş, bulgarda çok yaygın olduğunu söyledi. Ama meraklı gözlerin hedefinden kurtulamadı.

Metinolmetin aklıma bu sahne geldi nedense :D
ahmet-kural-tablet.webp

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri