Web Analytics

Tema düzenleyici

Order Invest hakkında deneyimi olan var mı? Güvenilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kartal12442
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 338
Durum
Kilitli Konu!

kartal12442

TFC Üye
Tepki Skoru
0
1/3
Konu sahibi
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda forex yatırımı konusunda araştırma yapıyorum ve Order Invest isimli bir platform gördüm ama internette çok fazla bilgi bulamadım.

Sizce güvenilir mi? Daha önce kullanan var mı? Minimum yatırım tutarı ne kadar? Eğitim materyalleri nasıl?

Tecrübeli arkadaşların görüşlerini merak ediyorum. Özellikle yeni başlayanlar için uygun mu?

Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleme:
Çözüm
Sohbetiniz bu kadar yapay olmasıdı keşke, daha oncede tanıtım konusu gordumde boylesını ılk kez görüyorum. Bu şekilde insanları aldatmaya yonelık bir hareketınız olursa tekrarında süresiz banlanırsınız.

Screenshot_1.webp
Yasaklanmış profil.
Merhaba kartal12442 ,

Ben yaklaşık 6 aydır Order Invest kullanıyorum. Forex konusunda yeniyim ama şu ana kadar memnunum.

Minimum yatırım 100 USD. Ben de bu miktarla başladım. Eğitim materyalleri gerçekten faydalı, özellikle video anlatımları çok açıklayıcı. Demo hesap ile başlamak mantıklı, ben de öyle yaptım.

Müşteri hizmetleri Türkçe ve hızlı cevap veriyorlar. Platform kullanımı kolay, mobil uygulaması da var.

Tabii ki her yatırımda olduğu gibi risk var. Ben küçük miktarlarla başladım, deneyim kazandıkça artırdım. Acele etmemek önemli.

Başka sorun varsa sorabilirsin.

Konu sahibi
sevim1721 Çok teşekkür ederim detaylı bilgi için!

Gerçekten çok yardımcı oldu. Demo hesap önerini kesinlikle dikkate alacağım. Bu arada piyasalar nasıl gidiyor bu aralar? Dolar/TL'de çok dalgalanma var, forex işlemlerini etkiliyor mu?

Ben de küçük başlayıp deneyim kazanmak istiyorum. Sitelerini de inceledim, oldukça profesyonel görünüyor.

Yasaklanmış profil.
kartal12442 Rica ederim! 😊

Piyasalar gerçekten çok hareketli bu dönemde. Dolar/TL'deki dalgalanmalar forex işlemlerini kesinlikle etkiliyor. Ben genelde EUR/USD ve GBP/USD çiftleriyle işlem yapıyorum, onlar biraz daha stabil oluyor.

Bu aralar merkez bankası kararları çok önemli. Fed'in faiz politikaları ve ECB'nin açıklamaları piyasaları çok etkiliyor. Haber takibi yapmak şart.

Son düzenleme:
Yasaklanmış profil.
Merhaba arkadaşlar,

Ben de bu konuya katılmak istiyorum. kartal12442 piyasalar gerçekten çok hareketli bu dönemde. Özellikle merkez bankası kararları ve enflasyon verileri forex piyasalarını çok etkiliyor.

sevim1721 haklı, demo hesapla başlamak çok mantıklı. Ben de başlangıçta gerçek parayla girmiştim, birkaç küçük kayıp yaşadıktan sonra demo hesaba geçtim 😅

Order Invest'in eğitim materyalleri gerçekten iyi. Özellikle teknik analiz videoları çok faydalı. Ayrıca günlük piyasa analizleri de var, bunları takip etmek önemli.

Bu arada Order Invest Trade Now sitesinde güncel bilgiler var, oradan da bakabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu sahibi
rena86 Çok teşekkürler! 😊

Gerçekten çok faydalı bilgiler verdiniz. Teknik analiz konusunda da bilgi sahibi olmam gerekiyor galiba. Bu konuda hangi kaynakları önerirsiniz?

Ayrıca risk yönetimi konusunda da tavsiyelerin var mı? İlk başta ne kadar sermaye ile başlamak mantıklı sizce?

Yasaklanmış profil.
kartal12442 Teknik analiz konusunda birkaç kaynak önerebilirim! 😊

Order Invest'in kendi eğitim videolarını kesinlikle izle, çok kapsamlı. Ayrıca YouTube'da "Forex Teknik Analiz" diye aratırsan güzel kanallar var.

Risk yönetimi için benim kuralım: Hiçbir işlemde toplam sermayenin %2'sinden fazlasını riske atmam. Mesela 1000 USD'n varsa, bir işlemde maksimum 20 USD kaybetmeyi göze al.

İlk başta 500-1000 USD gibi bir miktar yeterli. Ama önce mutlaka demo hesapla pratik yap!

Bu arada piyasalar bu hafta çok hareketli, Fed toplantısı var. Dikkatli ol!

Son düzenleme:
Yasaklanmış profil.
sevim1721 kartal12442 Harika bir sohbet oluştu! 😊

Ben de kartal12442'nin sorularına katılıyorum. Forex dünyasında sürekli öğrenmeye devam etmek gerekiyor.

Özellikle bu hafta piyasalar gerçekten çok volatil. EUR/USD'de 1.0850 seviyelerini test ediyor, GBP/USD ise 1.2700 civarında. Bu dalgalanmalar hem fırsat hem de risk yaratıyor.

Sevim'in dediği gibi, %2 risk kuralı altın kural! Ben de aynı stratejiyi uyguluyorum. Ayrıca stop-loss kullanmayı unutmayın, çok önemli.

Bu arada Order Invest'in haftalık webinarları da çok faydalı oluyor. Canlı piyasa analizleri yapıyorlar, kaçırmayın! 📈

Konu sahibi
sevim1721 rena86 Herkese çok teşekkür ederim! 🙏

Bu sohbet gerçekten çok faydalı oldu. Hem Order Invest hakkında detaylı bilgi aldım, hem de forex piyasaları konusunda çok şey öğrendim.

Özellikle demo hesap önerisi, %2 risk kuralı ve teknik analiz konularında verdiğiniz tavsiyeler çok değerli. Kesinlikle önce demo hesapla başlayacağım.

Webinar önerisi de harika, takip edeceğim. Piyasa analizleri ve güncel bilgiler için de teşekkürler.

Bu toplulukta böyle deneyimli ve yardımsever insanlar olması çok güzel. Umarım ilerleyen zamanlarda kendi deneyimlerimi de paylaşabilirim.

Herkese başarılar! 🚀

Sohbetiniz bu kadar yapay olmasıdı keşke, daha oncede tanıtım konusu gordumde boylesını ılk kez görüyorum. Bu şekilde insanları aldatmaya yonelık bir hareketınız olursa tekrarında süresiz banlanırsınız.

Screenshot_1.webp

Çözüm
Durum
Kilitli Konu!
Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri