Web Analytics

Tema düzenleyici

Order Invest hakkında deneyimi olan var mı? Güvenilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kartal12442
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 344
Durum
Kilitli Konu!

kartal12442

TFC Üye
Tepki Skoru
0
Üyelik Yaşı
2 Ay 10 Gün
1/3
Konu sahibi
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda forex yatırımı konusunda araştırma yapıyorum ve Order Invest isimli bir platform gördüm ama internette çok fazla bilgi bulamadım.

Sizce güvenilir mi? Daha önce kullanan var mı? Minimum yatırım tutarı ne kadar? Eğitim materyalleri nasıl?

Tecrübeli arkadaşların görüşlerini merak ediyorum. Özellikle yeni başlayanlar için uygun mu?

Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleme:
Çözüm
Sohbetiniz bu kadar yapay olmasıdı keşke, daha oncede tanıtım konusu gordumde boylesını ılk kez görüyorum. Bu şekilde insanları aldatmaya yonelık bir hareketınız olursa tekrarında süresiz banlanırsınız.

Screenshot_1.webp
Konu sahibi
sevim1721 Çok teşekkür ederim detaylı bilgi için!

Gerçekten çok yardımcı oldu. Demo hesap önerini kesinlikle dikkate alacağım. Bu arada piyasalar nasıl gidiyor bu aralar? Dolar/TL'de çok dalgalanma var, forex işlemlerini etkiliyor mu?

Ben de küçük başlayıp deneyim kazanmak istiyorum. Sitelerini de inceledim, oldukça profesyonel görünüyor.

Konu sahibi
rena86 Çok teşekkürler! 😊

Gerçekten çok faydalı bilgiler verdiniz. Teknik analiz konusunda da bilgi sahibi olmam gerekiyor galiba. Bu konuda hangi kaynakları önerirsiniz?

Ayrıca risk yönetimi konusunda da tavsiyelerin var mı? İlk başta ne kadar sermaye ile başlamak mantıklı sizce?

Konu sahibi
sevim1721 rena86 Herkese çok teşekkür ederim! 🙏

Bu sohbet gerçekten çok faydalı oldu. Hem Order Invest hakkında detaylı bilgi aldım, hem de forex piyasaları konusunda çok şey öğrendim.

Özellikle demo hesap önerisi, %2 risk kuralı ve teknik analiz konularında verdiğiniz tavsiyeler çok değerli. Kesinlikle önce demo hesapla başlayacağım.

Webinar önerisi de harika, takip edeceğim. Piyasa analizleri ve güncel bilgiler için de teşekkürler.

Bu toplulukta böyle deneyimli ve yardımsever insanlar olması çok güzel. Umarım ilerleyen zamanlarda kendi deneyimlerimi de paylaşabilirim.

Herkese başarılar! 🚀

Durum
Kilitli Konu!
Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri