Web Analytics

Tema düzenleyici

Order Invest hakkında deneyimi olan var mı? Güvenilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kartal12442
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 342
Durum
Kilitli Konu!

kartal12442

TFC Üye
Tepki Skoru
0
Üyelik Yaşı
2 Ay 10 Gün
1/3
Konu sahibi
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda forex yatırımı konusunda araştırma yapıyorum ve Order Invest isimli bir platform gördüm ama internette çok fazla bilgi bulamadım.

Sizce güvenilir mi? Daha önce kullanan var mı? Minimum yatırım tutarı ne kadar? Eğitim materyalleri nasıl?

Tecrübeli arkadaşların görüşlerini merak ediyorum. Özellikle yeni başlayanlar için uygun mu?

Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleme:
Çözüm
Sohbetiniz bu kadar yapay olmasıdı keşke, daha oncede tanıtım konusu gordumde boylesını ılk kez görüyorum. Bu şekilde insanları aldatmaya yonelık bir hareketınız olursa tekrarında süresiz banlanırsınız.

Screenshot_1.webp
Yasaklanmış profil.
Merhaba kartal12442 ,

Ben yaklaşık 6 aydır Order Invest kullanıyorum. Forex konusunda yeniyim ama şu ana kadar memnunum.

Minimum yatırım 100 USD. Ben de bu miktarla başladım. Eğitim materyalleri gerçekten faydalı, özellikle video anlatımları çok açıklayıcı. Demo hesap ile başlamak mantıklı, ben de öyle yaptım.

Müşteri hizmetleri Türkçe ve hızlı cevap veriyorlar. Platform kullanımı kolay, mobil uygulaması da var.

Tabii ki her yatırımda olduğu gibi risk var. Ben küçük miktarlarla başladım, deneyim kazandıkça artırdım. Acele etmemek önemli.

Başka sorun varsa sorabilirsin.

Yasaklanmış profil.
kartal12442 Rica ederim! 😊

Piyasalar gerçekten çok hareketli bu dönemde. Dolar/TL'deki dalgalanmalar forex işlemlerini kesinlikle etkiliyor. Ben genelde EUR/USD ve GBP/USD çiftleriyle işlem yapıyorum, onlar biraz daha stabil oluyor.

Bu aralar merkez bankası kararları çok önemli. Fed'in faiz politikaları ve ECB'nin açıklamaları piyasaları çok etkiliyor. Haber takibi yapmak şart.

Son düzenleme:
Yasaklanmış profil.
kartal12442 Teknik analiz konusunda birkaç kaynak önerebilirim! 😊

Order Invest'in kendi eğitim videolarını kesinlikle izle, çok kapsamlı. Ayrıca YouTube'da "Forex Teknik Analiz" diye aratırsan güzel kanallar var.

Risk yönetimi için benim kuralım: Hiçbir işlemde toplam sermayenin %2'sinden fazlasını riske atmam. Mesela 1000 USD'n varsa, bir işlemde maksimum 20 USD kaybetmeyi göze al.

İlk başta 500-1000 USD gibi bir miktar yeterli. Ama önce mutlaka demo hesapla pratik yap!

Bu arada piyasalar bu hafta çok hareketli, Fed toplantısı var. Dikkatli ol!

Son düzenleme:
Durum
Kilitli Konu!
Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri