Web Analytics

Tema düzenleyici

Operatör Şirketleri Bu SMS'leri Neden İptal Etmiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 281
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,837
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Operatör firmalarının içerisinde filtre sistemi var mı, tam olarak bilmiyorum fakat gelen bah*is reklamlarını / tanıtımlarını engellemeleri gerekiyor. Hayatım boyunca bah*is oynamadım ve oynamayıda düşünmüyorum. Bu kişi/ler hâlen neden ısrarla SMS gönderiyor anlam veremiyorum.

Engelleyebilirsin, diyebilirsiniz fakat engellemekten yoruldum. Adamlar dünya kadar numara alıyor ve her fırsatta reklam yapıyorlar. Dede seni bekliyor diyor, arkadaşım benim 2 dedem vefat etti nerede bekliyor? Öteki tarafta mı? :D

Bu tarz durumlardan çok ciddi sıkıldım, devamlı saçma sapan SMS geliyor. Bence bu tarz mesajları ve numaraları operatör şirketleri saptayıp direkt engellemesi gerekiyor.

Bir çok şirket veri satıyor. Bu yüzden, telefon numaralarımıza her türlü mesaj geliyor. Bir dönemde cinsel güç arttırıcı ürün mesajları geliyordu. Sonra, taahhüt bitti aramaları var. Biz mutlu mesut ilerliyoruz, sende barışık yaşa boş ver.

Konu sahibi
Bir çok şirket veri satıyor. Bu yüzden, telefon numaralarımıza her türlü mesaj geliyor. Bir dönemde cinsel güç arttırıcı ürün mesajları geliyordu. Sonra, taahhüt bitti aramaları var. Biz mutlu mesut ilerliyoruz, sende barışık yaşa boş ver.
Ben telefonumda SMS vb. bildirimleri görmekten aşırı rahatsız oluyorum, tuhaf gelecek fakat hiçbir uygulamamda bildirim durumu görünmez. Mutlaka hepsini görmem lazım :) Onlarda bambaşka bomba, kimin ne durumda olduğunu bilmeden cinsel güç artırıcı ürünleri satmaya çalışıyorlar.

Operatör firmalarının içerisinde filtre sistemi var mı, tam olarak bilmiyorum fakat gelen bah*is reklamlarını / tanıtımlarını engellemeleri gerekiyor. Hayatım boyunca bah*is oynamadım ve oynamayıda düşünmüyorum. Bu kişi/ler hâlen neden ısrarla SMS gönderiyor anlam veremiyorum.

Engelleyebilirsin, diyebilirsiniz fakat engellemekten yoruldum. Adamlar dünya kadar numara alıyor ve her fırsatta reklam yapıyorlar. Dede seni bekliyor diyor, arkadaşım benim 2 dedem vefat etti nerede bekliyor? Öteki tarafta mı? :D

Bu tarz durumlardan çok ciddi sıkıldım, devamlı saçma sapan SMS geliyor. Bence bu tarz mesajları ve numaraları operatör şirketleri saptayıp direkt engellemesi gerekiyor.
Bilgileri devlet satıyorsa?

Konu sahibi
Bilgileri devlet satıyorsa?
Büyük firmalar var, ismini belirtmek istemediğim bir firma geçtiğimiz yıllarda satışının bayağı dillendiği ve sattığı fiyatın %3 kadar ceza ödediğini açıkladı. Çok tuhaf bir durum değil mi? Şu an Türkiye'de 100 milyonun üzerinde hat kullanan var, random dahi atsa mutlaka bir numaraya denk gelir.

Verileri kim satıyor, neden satıyor bilmiyorum ama bu durum ciddi anlamda mide bulandırıcı bir hâle geliyor. Ben bunu bilir, bunu söylerim.

Benim param olsa random atmam. Reklamın iyisi kötüsü benim için olur. Bir ürün ne kadar çabuk ve kolay öne çıkıyorsa orada bir halt vardır.

Birileri bir şeylerden götürüyor demektir. Alakası olmasa da bağlantısı olduğunu düşündüğüm, şu an dizi piyasasını domine eden bir ruh hastasının haberini okudum mesela.

Toplum mühendisliği, sosyal mühendislik haddinden fazla kullanılıyor. Bilen biliyor tabii ki ve bunları devletlerin kontrol altına alabileceğini sanmıyorum. O kadar derin konular da değil. Herkes herşeyin farkında gibi.

Bana artık izinsiz ticari SMS gelmiyor ama çağrı geliyor. En son yaptığım girişim, yine sonuçsuz kaldı.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-01-12-10-19-52.webp
    Screenshot_2025-01-12-10-19-52.webp
    42.5 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Konu sahibi
Metinolmetin ekran görüntüsü maalesef çok küçük, hiçbir şey okuyamadım :)

Dar uzun olduğu için, ekranı kaydırara ekran görüntüsü oluşturduğum için böyle oldu.

Karşıya yüklerken görüntü kalitesi düşük çözünürlükte yükleme yapıyor. O yüzden okunamıyor.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri