Web Analytics

Tema düzenleyici

Operatör Şirketleri Bu SMS'leri Neden İptal Etmiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 281
Operatör firmalarının içerisinde filtre sistemi var mı, tam olarak bilmiyorum fakat gelen bah*is reklamlarını / tanıtımlarını engellemeleri gerekiyor. Hayatım boyunca bah*is oynamadım ve oynamayıda düşünmüyorum. Bu kişi/ler hâlen neden ısrarla SMS gönderiyor anlam veremiyorum.

Engelleyebilirsin, diyebilirsiniz fakat engellemekten yoruldum. Adamlar dünya kadar numara alıyor ve her fırsatta reklam yapıyorlar. Dede seni bekliyor diyor, arkadaşım benim 2 dedem vefat etti nerede bekliyor? Öteki tarafta mı? :D

Bu tarz durumlardan çok ciddi sıkıldım, devamlı saçma sapan SMS geliyor. Bence bu tarz mesajları ve numaraları operatör şirketleri saptayıp direkt engellemesi gerekiyor.
Bilgileri devlet satıyorsa?

Benim param olsa random atmam. Reklamın iyisi kötüsü benim için olur. Bir ürün ne kadar çabuk ve kolay öne çıkıyorsa orada bir halt vardır.

Birileri bir şeylerden götürüyor demektir. Alakası olmasa da bağlantısı olduğunu düşündüğüm, şu an dizi piyasasını domine eden bir ruh hastasının haberini okudum mesela.

Toplum mühendisliği, sosyal mühendislik haddinden fazla kullanılıyor. Bilen biliyor tabii ki ve bunları devletlerin kontrol altına alabileceğini sanmıyorum. O kadar derin konular da değil. Herkes herşeyin farkında gibi.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri