O sıradan zombi oyunu değil mi, mantar ile olan bir zombi oyunu ama baya güzel oyuna benziyor, PlayStation ve xbox ortaklık yasada xbox a gelse Last of usThe last of us olabilir, sanırım tabir ettiğin oyun türüne uyuyor gibi![]()
Metro serisinin tamamını almıştım xbox a geçen sene ama hiç oynamadım onayım o zamanDying Light ve Metro serisi öneririm.
Xbox bizim ki hepsini açıyor ama görüntü pc gibi olmaz tabi ama en azından kasma yokBilgisayarı iyi olanlar ve olmayanlar süper oyunlar tavsiye etmişler, dikkate al![]()
Bilgisayarı iyi olanlar ve olmayanlar süper oyunlar tavsiye etmişler, dikkate al![]()
Xbox komşu getiriyor arada bize ev sinema sistemi ile çok güzel oynanıyor. Bir de en son sürüm abi diyordu, bayağı uyguna almış arkadaşından ve güzel oyunlar var içerisindeXbox bizim ki hepsini açıyor ama görüntü pc gibi olmaz tabi ama en azından kasma yok![]()
Bende series s var 2021 kasım ayında almıştım yanılmıyorsam, 4600₺ ye.Xbox komşu getiriyor arada bize ev sinema sistemi ile çok güzel oynanıyor. Bir de en son sürüm abi diyordu, bayağı uyguna almış arkadaşından ve güzel oyunlar var içerisindegerçi olsa ne olacak biz devamlı fifa 25 oynuyoruz
![]()
Konsola alışan kolay kolay bilgisayarda oyun oynayamıyor, ben de bilgisayarda oyun oynama taraftarıyım. Konsola pek alışkın değilim, atari'de güzel ördek vurabilirim ama her türlü yarışa varımBende series s var 2021 kasım ayında almıştım yanılmıyorsam, 4600₺ ye.
Öyle alıştım ki pc den oynayamam artık herhalde![]()
İlk atarim 1997 yılında olmuştu babam akşam işten geldiğinde getirmişti.Konsola alışan kolay kolay bilgisayarda oyun oynayamıyor, ben de bilgisayarda oyun oynama taraftarıyım. Konsola pek alışkın değilim, atari'de güzel ördek vurabilirim ama her türlü yarışa varım![]()
O dönemler bana çok güzel geliyordu. Flash diye bir oyun salonu vardı Kayseri'de, oraya giderdik orada oynardık. Adı aklıma gelmedi bu ayaklı atariler oluyordu, üzerinde çok az kırmızı noktalı tuş oluyordu onlarla oynardıkİlk atarim 1997 yılında olmuştu babam akşam işten geldiğinde getirmişti.
Babamın baba olduğu zamanlar![]()
Bizde de Kızılayda Fantasyland var ayaklı atariler arada bir giderdim çok önceden, en çok street fighter oynardıkO dönemler bana çok güzel geliyordu. Flash diye bir oyun salonu vardı Kayseri'de, oraya giderdik orada oynardık. Adı aklıma gelmedi bu ayaklı atariler oluyordu, üzerinde çok az kırmızı noktalı tuş oluyordu onlarla oynardık![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.