Web Analytics

Tema düzenleyici

Kıyamet sonrası oyun tavsiyeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Logan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 384
The last of us olabilir, sanırım tabir ettiğin oyun türüne uyuyor gibi :)

Bilgisayarı iyi olanlar ve olmayanlar süper oyunlar tavsiye etmişler, dikkate al😂

Xbox bizim ki hepsini açıyor ama görüntü pc gibi olmaz tabi ama en azından kasma yok 😁
Xbox komşu getiriyor arada bize ev sinema sistemi ile çok güzel oynanıyor. Bir de en son sürüm abi diyordu, bayağı uyguna almış arkadaşından ve güzel oyunlar var içerisinde :D gerçi olsa ne olacak biz devamlı fifa 25 oynuyoruz :D

Bende series s var 2021 kasım ayında almıştım yanılmıyorsam, 4600₺ ye.

Öyle alıştım ki pc den oynayamam artık herhalde 😁
Konsola alışan kolay kolay bilgisayarda oyun oynayamıyor, ben de bilgisayarda oyun oynama taraftarıyım. Konsola pek alışkın değilim, atari'de güzel ördek vurabilirim ama her türlü yarışa varım :D

İlk atarim 1997 yılında olmuştu babam akşam işten geldiğinde getirmişti.

Babamın baba olduğu zamanlar :)
O dönemler bana çok güzel geliyordu. Flash diye bir oyun salonu vardı Kayseri'de, oraya giderdik orada oynardık. Adı aklıma gelmedi bu ayaklı atariler oluyordu, üzerinde çok az kırmızı noktalı tuş oluyordu onlarla oynardık :D

Bizde de Kızılayda Fantasyland var ayaklı atariler arada bir giderdim çok önceden, en çok street fighter oynardık 😁
Çok iyi, ben bazen çocukluğumu özlüyorum. Çok fazla oyun oynamazdık biz atari veya internet kafe salonlarında. Genellikle mahalle maçı vs. yapardık, sokaklarda oyun oynardık :D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri