Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Kediler projemiz

evet hocam bende onu söyleyecektim aslında dediğiniz gibi giriş yap vb. bence de olmamalı çok gerekli değil gibi
Kesinlikle değil, wp admin zaten mevcut. Wp admin yolunuda değiştiririz istersen?

Şimdi tüm yazıları ve görselleri sildim, sitede biz bize kaldık :)

Kesinlikle değil, wp admin zaten mevcut. Wp admin yolunuda değiştiririz istersen?

Şimdi tüm yazıları ve görselleri sildim, sitede biz bize kaldık :)
hocam çok sıkıntı açmayacaksa wp admin yolunu değiştirmemize gerek yok bence şimdi makaleler için vb. semrush kullanmamız gerekiyor değil mi 1 haftalık üyeliğini ücretsiz alabiliyorum işimizi görür mü ?

hocam çok sıkıntı açmayacaksa wp admin yolunu değiştirmemize gerek yok bence şimdi makaleler için vb. semrush kullanmamız gerekiyor değil mi 1 haftalık üyeliğini ücretsiz alabiliyorum işimizi görür mü ?
Elbette görür, tamam kalsın benim için sorun yok :)

tamamdır hocam nasıl yapalım ben üyeliği aktif edip hesabı size mi vereyim yoksa benim yapabileceğim birşeyse ben yapayım
Aktif ettiğiniz vakit ben anydesk ile bağlanayım hem size de göstereyim.

Tamamdır bu arada her bir kategoriye özgün makale içeriği girdim. Kategorilerin şu an SEO puanları %100
hocam ben semrushı hallettim isterseniz skype üzerinden konuşalım hem göstermiş olursunuz dediğiniz gibi

Hocam hemen geliyorum, siz bana özelden yazın (buradan) anydesk verin açık kalsın geldiğimde direkt bağlanacağım.

Site arama motorlarına açıldı ve index alır hâle getirildi. Ardından search console ekleme yapıldı, sitemap gönderildi ve girdiğimiz ilk makalemizi yayınladık. Umarım kısa zaman içerisinde index alırız ve yolumuza hızlıca devam ederiz.

Gündüz bir kontrol edelim site: olarak bakalım index alma hızı nasıl olacak yeni bir sitenin, ben de merak ediyorum. Yaptıklarım eksiksiz ama umarım başarılı oluruz.

Bu arada hızlandırma konusu içinde webp ayarlamalarını yapacağız, ardından birkaç wordpress uzmanı dostumdan destek alıp her iki alanıda %100 yapacağım.

kediler-masaustu.png

kediler-mobil.png

Gündüz bir kontrol edelim site: olarak bakalım index alma hızı nasıl olacak yeni bir sitenin, ben de merak ediyorum. Yaptıklarım eksiksiz ama umarım başarılı oluruz.

Bu arada hızlandırma konusu içinde webp ayarlamalarını yapacağız, ardından birkaç wordpress uzmanı dostumdan destek alıp her iki alanıda %100 yapacağım.

Ekli dosyayı görüntüle 743
Ekli dosyayı görüntüle 744
Merhaba,
GD eklentisi aktif durumdadır.

İyi çalışmalar dileriz.

diye bir yanıt geldi hocam.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri