Web Analytics

Tema düzenleyici

Galatasaray - Fenerbahçe derbisini, yabancı hakem yönetebilir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 125

TFC

TFC Üye
Tepki Skoru
1,143
1/3
Konu sahibi
Sevgili Teknoloji Forum ailesi selamlar. Biliyorsunuz ki son yıllarda hakemler maçlara damga vuruyor. Verdikleri veya vermedikleri neredeyse bütün kararlar tartışma konusu oluyor. Türkiye Futbol Federasyonu ise, derbiye özel orta hakem, 2 yardımcısı ve 4. Hakemi yabancı yapma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Bu olayın da en büyük adayı Polonya'lı Szymon Marciniak.

1738065380837.jpeg

Gazeteci ve spor yorumcusu Ersin Düzen kendisiyle uzun zamandır iletişim halindeymiş ve kendisi "Eğer Polonya'da o hafta derbi yoksa ve UEFA'da izin verirse gelirim" demiş.

Okların bu hakeme çevrilmesindeki en büyük sebep ise, şu anda aktif hakemler arasında Dünyanın en iyi hakemi olarak görülmesi. 2023 ve 2024 yıllarında Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS) tarafından 'Dünyada Yılın Hakemi' seçildi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bana en çok mutluluk veren olay Gs ve FB derbisini izlemek oluyor, aşırı rahatım :D

Konu sahibi
Konu sahibi
O değil de Fenerbahçe yenerse bir de sizi, ne gülerim var ya 3 sayfa random atarım :D

Yenecek zaten. Benim bir iddiam yok vallahi. Kaç haftadır bala maçları kazanıyoruz. Herifler gayet güzel oynuyor. Ama derbi işte ne olacağı belli olmaz. Küt diye bir prim verirler işler değişir.

Yenecek zaten. Benim bir iddiam yok vallahi. Kaç haftadır bala maçları kazanıyoruz. Herifler gayet güzel oynuyor. Ama derbi işte ne olacağı belli olmaz. Küt diye bir prim verirler işler değişir.
Kardeşim sen böyle yenecek zaten falan dediğin zaman benim hiç hevesim kalmıyor, hiç yüklenemiyorum sana😂

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri