Web Analytics

Tema düzenleyici

24 Şubat 2025 Galatasaray-Fenerbahçe derbisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 233

TFC

TFC Üye
Tepki Skoru
1,143
1/3
Konu sahibi
Evet arkadaşlar beklenen gün geldi çattı. Bir çok kişi hem Galatasaray'ın son zamanlardaki form durumu, hem de Fenerbahçe'nin oyun anlamında pozitife doğru gitmesi sebebiyle derbide biraz da olsa Fenerbahçe'nin önde olduğunu düşünüyor. Fakat derbilerde ne olacağının hiç belli olmadığını seneler boyunca gördük. Şimdi maç ile ilgili genel bilgilere ve bana göre muhtemel 11'lere bakalım.

⚽ Galatasaray - Fenerbahçe
🗓️ 25.02.2025
🏟️ Rams Park
🕰️ 20.00
📺 beIN Sports 1
⚖️ Slavko Vincic

Sezon​
Yabancı hakem sayısı​
1959​
2​
1959-60​
11​
1960-61​
3​
1961-62​
1​
1962-63​
44​
1963-64​
5​
1964-65​
36​
1965-66​
51​
1966-67​
62​
1967-68​
41​
1968-69​
63​
1969-70​
27​

Görüldüğü gibi Slavko Vincic, şu zamana kadar maçları yöneten 136. Hakem olacak. Ligde en son 1969-70 sezonunda Fenerbahçe - Galatasaray maçını yabancı hakem yönetti ve Fenerbahçe'nin 1-0 galibiyetiyle sonuçlanmıştı. Slavko Vincic'in ise karnesi şu şekilde;

1000042449.jpg

Fakat bu hakem ile tartışılan bir konu ise kendisinin Maribor'lu olması. Şimdi "Bunda ne var?" Diyeceksiniz. Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Maribor takımının sahibi ve bu haken Maribor maçlarını yönetemiyor. Ayrıca eski hakem Ahmet Çakar'ın ifadesine göre de kendisi hem kadın ticaretinden, hem kumardan sabıkalı bir kişi. Bu kadar üst seviyede maç yönetmesi de, UEFA başkanı Aleksander Čeferin ile arkadaş olması. Tabi bunların hepsi dedikodu, ne kadarının doğruluj layı var bilinmiyor.

Şimdi bana göre 2 takımın da sahaya çıkmasını beklediğim ilk 11'leri paylaşayım;

GALATASARAY
1000042451.webp

FENERBAHÇE
1000042450.webp

Sizin derbi hakkında görüşleriniz neler? Sizlerin de yorumlarınızı merak ediyorum.

Benim derbi hakkında düşüncem ve içimden geçen kesinlikle 2-2 berabere kalacağı :) çok heyecanlı bir maç olacak ama bence beraberlikle sonuçlanacak mücadele.

Konu sahibi
Benim derbi hakkında düşüncem ve içimden geçen kesinlikle 2-2 berabere kalacağı :) çok heyecanlı bir maç olacak ama bence beraberlikle sonuçlanacak mücadele.

Olabilir hocam. O da yüksek ihtimalli bir sonuç. Ama ben maçta 4 gol olacağını hiç ssanmıyorum. İlk golü Fenerbahçe atarsa beraberlik olabilir. Ama Galatasaray ilk yarı gol bulursa, Fenerbahçe daha fazla risk alması nedeniyle fark olabilir.

Olabilir hocam. O da yüksek ihtimalli bir sonuç. Ama ben maçta 4 gol olacağını hiç ssanmıyorum. İlk golü Fenerbahçe atarsa beraberlik olabilir. Ama Galatasaray ilk yarı gol bulursa, Fenerbahçe daha fazla risk alması nedeniyle fark olabilir.
Bak ben sana banko bilgi veriyorum para vermen bulamazsın böyle tüyo :D

Beraberlik bence her 2 taraf içinde iyi olacak, aksi hâlde ben ortalığı düşünemiyorum.

Konu sahibi
Bak ben sana banko bilgi veriyorum para vermen bulamazsın böyle tüyo :D

Beraberlik bence her 2 taraf içinde iyi olacak, aksi hâlde ben ortalığı düşünemiyorum.

Kaos her zaman iyidir. Hele bir de Galatasaray kazandığında var ya üfff. 🤣

Konu sahibi
Konu sahibi
Bu arada maç için 32.000 polis ve güvenlik görevlisi görev alacakmış. Girişte de taraftara bu bildiriyi veriyorlarmış.

1000042461.webp

İlk yarı sonucu Fenerbahçe 0 - Galatasaray 0 bakalım ikinci yarıda ne olacak. Maçtan hiç zevk almadım, gram tat vermiyor. Ne adam akıllı bir pozisyon ne başka bir şey var.

Konu sahibi
Ben ortaya koyulan mücadeleden çok keyif aldım vallahi. Fenerbahçe'de beraberlik için oynadı gibi oynadı son dakikalara kadar. Galatasaray'ın, diğer maçlara göre artan bir futbol kalitesi vardı ki Lemina ile beraber orta sahada top yaptırmadılar Fenerbahçe'ye. En azından hakemin öyle oyunu etki edecek hatası yoktu. Kafa kafaya güzel bir maç oldu.

Hâlen beğenmediğimi dile getiriyorum, her iki takımda sanki beraberliğe razı gibi oynadı. Maç devamlı orta sahada dönüp durdu.

Konu sahibi
Hâlen beğenmediğimi dile getiriyorum, her iki takımda sanki beraberliğe razı gibi oynadı. Maç devamlı orta sahada dönüp durdu.

Ona orta sahadaki mücadele deniyor işte. 2 takım da orta sahayı almak için elinden geleni yaptı.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri