Web Analytics

Tema düzenleyici

Galatasaray - Az Alkmaar Maçı Yorumları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 276
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,841
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay 1 Gün
Telefon
İPhone
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Evet değerli Teknoloji Forum ailesi, şu an Az Alkmaar 1-0 yeniliyor. Sizce nasıl gidiyorlar? Ne düşünüyorsunuz? Ben sabah arkadaşa umarım yenilmezler ama 3-1 biter demiştim. @Graveworm biliyorum şu an çok gergin ve sinirlisin değerli kardeşim ama senin yorumların önemli.

Ben hâlen savunuyorum, Türk takımını her daim desteklerim. Hiçbir takım ayırt etmem.

Ulan bana verdiğin yetkiyle senin yetkilerini alacağım yakında. :D:D

Konu sahibi
Kardeşim bak orada ne diyorum sana? Türk takımlarının hiçbirinin yabancılara yenilmesini istemem :D

Bunu deme, konu da açma. Damarıma basmak için konu açıyorsun anasını satayım ya. :D Golü yiyince kapattım zaten maçı. Ama futbol olarak beklediğimden iyi oynuyorduk. Gerçi 3 pozisyon çıkarttı Günay. Ama fena değildik. Fenerbahçe derbisine de 4 lü savunmayla çıkacağımızı düşünürsek iyi olacak gibi duruyor. Bakalım hayırlısı. :D

Konu sahibi
O değil de şu bebeğin tatlılığına bak maşallah şu çocuğun tatlılığını görüp yenmezlerse çok zoruma gider.
Bunu deme, konu da açma. Damarıma basmak için konu açıyorsun anasını satayım ya. :D Golü yiyince kapattım zaten maçı. Ama futbol olarak beklediğimden iyi oynuyorduk. Gerçi 3 pozisyon çıkarttı Günay. Ama fena değildik. Fenerbahçe derbisine de 4 lü savunmayla çıkacağımızı düşünürsek iyi olacak gibi duruyor. Bakalım hayırlısı. :D
İnan damarına basmıyorum, moral vermeye çalışıyorum burada. Adam her şeyi provoke ettiğimi düşünüyor :D Bu arada görseli aile görüp kaldırmasını isterse lütfen iletişime geçsin. TRT yayınladı diye aldım görseli, maşallah çocuk çok tatlı :) ve yanaklarını sarı-kırmızı yapmaları aşırı sevimli olmuş :)
galatasarayli-bebek.webp

Oy maşallah. Geleceğin ASLAN'I! :D

Bak istediğimi yaptı en azından Okan hoca. Baktı tur gitti, derbiyi düşünerek Torreria, Sanches ve Mertens'i çıkarttı dinlendirmek için. Sara ve Osimhen'i de çıkartırsa tam olur.

Konu sahibi
Bak istediğimi yaptı en azından Okan hoca. Baktı tur gitti, derbiyi düşünerek Torreria, Sanches ve Mertens'i çıkarttı dinlendirmek için. Sara ve Osimhen'i de çıkartırsa tam olur.
Kardeşim dinlendirecekte sanki ne yapacak bu adamlar senin benim gibi değiller, at gibi koşmaları lazım. İki güne bir derbiye çıksa at gibi koşmaları gerek :D

Kardeşim dinlendirecekte sanki ne yapacak bu adamlar senin benim gibi değiller, at gibi koşmaları lazım. İki güne bir derbiye çıksa at gibi koşmaları gerek :D

Maç başı 50.000€ versinler 135 kilo halimle 15km koşarım...

Konu sahibi
Konu sahibi
O yüzden yoruldum, yorgunuz triplerine hiç kanmıyorum. Deli gibi para alıyorlar e biraz da koş be...
Kardeşim bu onların işi, çocukluklarından bu yaşlarına kadar aynı şekilde devam ediyorlar. O nedenle ben sevmiyorum bu tarz bahaneleri. Futbolcu dediğin insan gibi koşmayacak. Atik, sağlam ve akıllı olacak. Teknik bilgisi yüksek olacak.

Kardeşim bu onların işi, çocukluklarından bu yaşlarına kadar aynı şekilde devam ediyorlar. O nedenle ben sevmiyorum bu tarz bahaneleri. Futbolcu dediğin insan gibi koşmayacak. Atik, sağlam ve akıllı olacak. Teknik bilgisi yüksek olacak.

Bir de bu kar yağışıyla beraber kuryeler patladı. Yok bir sakız için bu karda yol gidiyoruz motorlar yolda kalıyor, üşüyoruz falan. Abi nefret ettim vallahi ya. Ulan madem soğuk, madem kar yağıyor, girsene bir fabrikaya? Çalış bakayım asgari ücretle de göreyim. Herifler aylık 60-70K kazanıyor, 10 gün kara dayanamıyorlar.

Konu sahibi
Bir de bu kar yağışıyla beraber kuryeler patladı. Yok bir sakız için bu karda yol gidiyoruz motorlar yolda kalıyor, üşüyoruz falan. Abi nefret ettim vallahi ya. Ulan madem soğuk, madem kar yağıyor, girsene bir fabrikaya? Çalış bakayım asgari ücretle de göreyim. Herifler aylık 60-70K kazanıyor, 10 gün kara dayanamıyorlar.
Ben de söyleneceğim artık kardeşim, siteye o kadar emek verdik Dünya kadar yatırım yaptık kazanmayı geçtik ziyaretçi çekemiyoruz :D Bildiğim kadarı ile daha çok kazanıyorlar, işleri zor mu? Evet zor ama sosyal medyada gördüğümüz %0.5'i belki söyleniyordur.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri