Web Analytics

Tema düzenleyici

Galatasaray - AZ Alkmaar Maçı Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 228
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,841
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay
Telefon
İPhone
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Evet çok değerli Teknoloji Forum ailem, fenerbahçe anderlecht karşısında 3-0 aldı maçı. Tüm fenerbahçe taraftarını tebrik ediyorum. Şimdi sırada galatasaray var. AZ Alkmaar karşısında kendileri umarım başarılı olurlar. Forumun en galatasaraylı adamını @Graveworm etiketlemeden geçmiyorum :)

Hadi bakalım maça az kaldı, neler olacak izleyeceğim.

Evet çok değerli Teknoloji Forum ailem, fenerbahçe anderlecht karşısında 3-0 aldı maçı. Tüm fenerbahçe taraftarını tebrik ediyorum. Şimdi sırada galatasaray var. AZ Alkmaar karşısında kendileri umarım başarılı olurlar. Forumun en galatasaraylı adamını @Graveworm etiketlemeden geçmiyorum :)

Hadi bakalım maça az kaldı, neler olacak izleyeceğim.

Ulan ben öteki konuya etiketledin sandım ondan o ifadeyi attım ahahahhahah. Sıkıntı maç brom. Çok eksik var. Umarım avantajlı bir skorla döneriz.

Konu sahibi
Ulan ben öteki konuya etiketledin sandım ondan o ifadeyi attım ahahahhahah. Sıkıntı maç brom. Çok eksik var. Umarım avantajlı bir skorla döneriz.
Bir şey söyleyim mi? Maçın adamı kesinlikle Abdülkrerim, adam tek başına savunma yapıyor. Bir de Moratadan nefret ettim bilader ben oynasam daha iyi oynarım.

Bir şey söyleyim mi? Maçın adamı kesinlikle Abdülkrerim, adam tek başına savunma yapıyor. Bir de Moratadan nefret ettim bilader ben oynasam daha iyi oynarım.

Apo her maç beklenenden iyi oynuyor zaten. Taş gibi defans. Şu anda 5-1 di skor. Morata'nın görevi farklı. Yanında Osimhen varken daha fena oynar. Bak Apo yine goly çıkardı.

Turu geçmek hayal artık bizim için.

3 gol çok rahat atarız. Ben inanıyorum vallahi. Yeter ki Tottenham maçındaki gibi oynayalım. Yenileceğimiz belliydi de kırmızı kart + 4 gol beklemiyordum.

Konu sahibi
3 gol çok rahat atarız. Ben inanıyorum vallahi. Yeter ki Tottenham maçındaki gibi oynayalım. Yenileceğimiz belliydi de kırmızı kart + 4 gol beklemiyordum.
Kardeşim yurtdışı maçları olmasa aşırı fena dalga geçerdim seninle, biliyorsun beni. Kırmızı çizgimdir Türk takımlarının yurtdışında galibiyet alması :)

Kardeşim yurtdışı maçları olmasa aşırı fena dalga geçerdim seninle, biliyorsun beni. Kırmızı çizgimdir Türk takımlarının yurtdışında galibiyet alması :)

Derbide istediğin gibi geçebilirsin. 🤣

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri