Web Analytics

Tema düzenleyici

Epic Games Ücretsiz Oyunlar Kategorisinde Tavsiyeniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 168
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,841
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba çok kıymetli TFC ailesi, epic games içinde ücretsiz oyunlar kategorisi mevcut biliyorsunuzdur. Peki ücretsiz oyunlar arasında tavsiye edeceğiniz oyun hangisi olur? Bu oyun ücretsiz ama oynarken aşırı keyif alıyorum diyeceğiniz oyun hangisi?

Bu arada epic games kütüphanemde yer alan oyunları aşağıda görüntü olarak paylaşıyorum. Sizce hangisi daha sürükleyici?

epic-games-oyunlar.webp

epic-games-oyunlar2.webp

epic-games-oyunlar3.webp

Borderlands'i kesinlikle oynamanı tavsiye ederim. Muazzam bir oyun. Eğer oynayacaksan nasıl oynanır tarzında videolara bak. Çünkü silah kombinasyonları falan oluyor.

SIFU'yi izlediğim kadarıyla eğlenceli bir oyuna benziyor. Ama onda da ölünce değişik şeyler oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Steep ise tam kafa dağıtmalık oyun. Onu da deneyebilirsin. Neticede ücretsiz.

Ama 1 oyun oynayacağım bu listeden dersen kesinlikle Borderlands.

Konu sahibi
Ghost Runner ile Sıfu deneyebilirsin.

Ücretsiz olarak Rocket League var ona bakabilirsin güzel oyun.
Sifu da eğitim alanına girdim ve çıkamıyorum bir türlü ilerleyemedim. Başlangıçta ustasını falan dövdüm, sonra çocuğuda hallediyor karakter ardından eğitim alanına giriyor. Bir türlü çıkamadım, eğitimi tamamlıyorum ama hâlen aynı.
Borderlands'i kesinlikle oynamanı tavsiye ederim. Muazzam bir oyun. Eğer oynayacaksan nasıl oynanır tarzında videolara bak. Çünkü silah kombinasyonları falan oluyor.

SIFU'yi izlediğim kadarıyla eğlenceli bir oyuna benziyor. Ama onda da ölünce değişik şeyler oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Steep ise tam kafa dağıtmalık oyun. Onu da deneyebilirsin. Neticede ücretsiz.

Ama 1 oyun oynayacağım bu listeden dersen kesinlikle Borderlands.
Tavsiyeni dikkate alacağım mutlaka yarın indireceğim Borderlands oyununu, bu arada yılbaşından önce hepsini ücretsiz almıştım :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri