Web Analytics

Tema düzenleyici

Hell Let Loose Oyunu 1.999 TL Yerine Epic Games de Ücretsiz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 240
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,841
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay
Telefon
İPhone
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Çok kıymetli Teknoloji Forum ailesi, tesadüf olarak denk geldiğim oyunu sizlerle paylaşıyorum. Hell Let Loose oyunu 1.999 liradan ücretsiz olarak sunuluyor epic games içerisinde. Siteye veya uygulamaya girip biraz aşağı indiğiniz zaman sepete ekle diyerek ücretsiz satın alabilirsiniz.

Daha önce Hell Let Loose oynayan oldu mu? Yorumlarınız nedir bu konu hakkında? Sepete ekleyin mutlaka.

hell-let-loose-oyunu.webp

Bilgisayarı benim gibi çağlar öncesine ait olmayan arkadaşlar oyunu yükleyip, deneyimleyip buradan bilgi verebilir mi? Ekrana ekmek banacağım da. 🥲

Konu sahibi
Bilgisayarı benim gibi çağlar öncesine ait olmayan arkadaşlar oyunu yükleyip, deneyimleyip buradan bilgi verebilir mi? Ekrana ekmek banacağım da. 🥲
Ben gündüz indireceğim ancak, oyun boyutu bayağı büyük o yüzden tüm gün sürer indirme işlemi :)

Konu sahibi
Ben oyunları inceliyorum, bilgisayardan tekrar kaldırıyorum :) düzenli olarak oynadığım pc de oyun yok maalesef. Arada counter strike 1.6 oynarım o kadar. Kütüphanede dursun, oyunun videolarını izledim cidden müthiş.

Ben de yeni bir oyun tarzı keşfettim. Yeni akım başlatabilir. Epicgame'e giriyorsun, ücretsiz oyunu kütüphanene ekleyip çıkıyorsun. :)

Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri