Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Tavsiye Hell Let Loose Oyunu 1.999 TL Yerine Epic Games de Ücretsiz!

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
113
Çok kıymetli Teknoloji Forum ailesi, tesadüf olarak denk geldiğim oyunu sizlerle paylaşıyorum. Hell Let Loose oyunu 1.999 liradan ücretsiz olarak sunuluyor epic games içerisinde. Siteye veya uygulamaya girip biraz aşağı indiğiniz zaman sepete ekle diyerek ücretsiz satın alabilirsiniz.

Daha önce Hell Let Loose oynayan oldu mu? Yorumlarınız nedir bu konu hakkında? Sepete ekleyin mutlaka.

hell-let-loose-oyunu.png

Bilgisayarı benim gibi çağlar öncesine ait olmayan arkadaşlar oyunu yükleyip, deneyimleyip buradan bilgi verebilir mi? Ekrana ekmek banacağım da. 🥲

Bilgisayarı benim gibi çağlar öncesine ait olmayan arkadaşlar oyunu yükleyip, deneyimleyip buradan bilgi verebilir mi? Ekrana ekmek banacağım da. 🥲
Ben gündüz indireceğim ancak, oyun boyutu bayağı büyük o yüzden tüm gün sürer indirme işlemi :)

Eve geçince listeme eklerim, eklerim de oyun oynamaya çok vakit kalıyor mu? :)

Ben oyunları inceliyorum, bilgisayardan tekrar kaldırıyorum :) düzenli olarak oynadığım pc de oyun yok maalesef. Arada counter strike 1.6 oynarım o kadar. Kütüphanede dursun, oyunun videolarını izledim cidden müthiş.

Ben de yeni bir oyun tarzı keşfettim. Yeni akım başlatabilir. Epicgame'e giriyorsun, ücretsiz oyunu kütüphanene ekleyip çıkıyorsun. :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri