Web Analytics

Tema düzenleyici

Diş Gıcırdatma Rahatsızlığı Yaşayan Var Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 386
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,837
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Çok değerli Teknoloji Forum üyeleri, aramızda diş gıcırdatma gibi bir rahatsızlığı olan var mı? Maalesef bu durumu çocuk yaşımdan bu zamana kadar yaşıyorum. Botoks, gece plağı vs. yaptırsam dahi fayda etmedi. Dün gece diş etlerimi parçalamışım, kendimi o kadar sıkıyorum.

Muhtemelen psikolojik bir durum fakat kafaya son zamanlarda bir şey takmıyorum. Bu tarz bir durum siz de veya çevrenizde birinde var mı? Askere gittiğimde tüm koğuş gececi olayım diye komutana şikayette bulundu (180 kişi yatıyorduk) hepsi de benden şikayetçiydi :)

Dişlerimde şükür dökülme vs. yok fakat ama çok az da olsa incelmiş, hissedebiliyorum.

Konu sahibi
Ben sürekli dudağımı yerim. Yanak içi falan. Tatlı yerken de dişlerim gıcırdar orası ayrı. :D
Devamlı dudak yemekte sıkıntı, hepsi ayrı bir dert. Ben diş gıcırdatmadığım zaman horlarmışım (gerçi fazla yorulduğumda oluyor). Hiçbir insan oğlu gece benimle aynı oda da kalamaz :D Benim uykum çok ağır hiç umurumda olmayan adam; binaların boruları sallanıyor zannetmiş depremden dolayı, öyle uyanmış :D

Devamlı dudak yemekte sıkıntı, hepsi ayrı bir dert. Ben diş gıcırdatmadığım zaman horlarmışım (gerçi fazla yorulduğumda oluyor). Hiçbir insan oğlu gece benimle aynı oda da kalamaz :D Benim uykum çok ağır hiç umurumda olmayan adam; binaların boruları sallanıyor zannetmiş depremden dolayı, öyle uyanmış :D

Hocam ona horlamak demiyoruz yalnız bilgin olsun. :D

Konu sahibi
Her gece olmasa da bende de oluyor. Bazı sabahlar uyandığımda dişlerimi rahatsız hissediyorum. Öyle bir tedavi de araştırmadım açıkçası. Genelde stres kaynaklı diyorlar.

Konu sahibi
Uyku dişlikleri var. Adının tam olarak ne olduğunu bilmiyorum da en azından yardımcı olur galiba.
Gece plağı oluyor. Önce ölçü alınıyor dişlerin ardından kalıbı çıkartılıyor ve her gece uyumadan önce takıyorsun. Taktım ama nafile, hiçbir faydası olmadı ben de.

Bi ara diş ağrısı sebebiyle doktora gitmiştim, gece dişlerini sıkıyorsun ondan ağrı yapıyor demişti. Gece plağı + kas gevşetici yazdı. Gece plağı için tekrar gitmedim kas gevşeticiyi kullanmıştım geçti sanırım artık öyle bir şikayetim yok :)

Konu sahibi
Bi ara diş ağrısı sebebiyle doktora gitmiştim, gece dişlerini sıkıyorsun ondan ağrı yapıyor demişti. Gece plağı + kas gevşetici yazdı. Gece plağı için tekrar gitmedim kas gevşeticiyi kullanmıştım geçti sanırım artık öyle bir şikayetim yok :)
Aman olmasında, ciddi anlamda sıkıntılı bir durum. Gece plağı ben de işe yaramadı, sen etkisini görmüşsün :)

Zamanında benzer durum yaşıyordum ama kendinden geçti. Şimdi benzer bi durum yaşanmıyor ama yemek vs yerken çenem düşüyor gibi hissediyorum canım acıyor.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri