Web Analytics

Tema düzenleyici

Diş Gıcırdatma Rahatsızlığı Yaşayan Var Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 386
Gece uyuyamıyorum o yüzden gıcırdatsam bile bunu anlayacak bilinç olmadan sabah 4.5 gibi yatıyor ve saçma bir saatte kalkıyorum (bu aralar) Diş etlerimi de yerim dudaklarım da kurur bazen onları da soyarım. Acır, kanar biliyorum ve neden bilmiyorum herşeye rağmen bunu yapmaya devam ediyorum.

Konu sahibi
Gece uyuyamıyorum o yüzden gıcırdatsam bile bunu anlayacak bilinç olmadan sabah 4.5 gibi yatıyor ve saçma bir saatte kalkıyorum (bu aralar) Diş etlerimi de yerim dudaklarım da kurur bazen onları da soyarım. Acır, kanar biliyorum ve neden bilmiyorum herşeye rağmen bunu yapmaya devam ediyorum.
Şunu söylemeyelim ki hocam ciddi anlamda sıkıntılı bir süreç, 2 gün önce diş etlerimi parçalamışım hâlen et parçaları sallanıyor ağzımda. Ne kadar iğrenç gibi görünse de maalesef durumum bu şekilde.

Geçtiğimiz günlerde sigara dudağımda asılı kaldı, çekerken dudağımın derisi ile beraber geldi :D

Şunu söylemeyelim ki hocam ciddi anlamda sıkıntılı bir süreç, 2 gün önce diş etlerimi parçalamışım hâlen et parçaları sallanıyor ağzımda. Ne kadar iğrenç gibi görünse de maalesef durumum bu şekilde.

Geçtiğimiz günlerde sigara dudağımda asılı kaldı, çekerken dudağımın derisi ile beraber geldi :D
Kırmızı artık tatlı geliyor. Eminim sen anlayamasan da belki asker arkadaşların gıcırdatma konusunda çifte askerlik yapmıştır 🤣 Hergün yeni bir sorun patlak veriyor. Allah herhalde diyor ki "ne güzel de üstesinden geliyor" dur kuluma daha fazla sıkıntı vereyim diye 😆😆 Tövbe estağfurullah 🤣🤣

Konu sahibi
Kırmızı artık tatlı geliyor. Eminim sen anlayamasan da belki asker arkadaşların gıcırdatma konusunda çifte askerlik yapmıştır 🤣 Hergün yeni bir sorun patlak veriyor. Allah herhalde diyor ki "ne güzel de üstesinden geliyor" dur kuluma daha fazla sıkıntı vereyim diye 😆😆 Tövbe estağfurullah 🤣🤣
Benimle beraber askerlik yapanlar ciddi anlamda diş gıcırdatmama ve horlamama maruz kaldılar, yalan yok :)

Bazen bir araya geldiğimiz vakit, konu direkt olarak benim uykuda yaşadığım unsurlardan açılıyor :D

Benim de benzer bir sorunum vardı, özellikle stresli dönemlerde daha kötüleşiyordu. Gece plağı bir nebze yardımcı oldu ama tamamen geçmedi. Psikolojik destek almayı düşünebilirsin, belki altta yatan bir sebep vardır. Geçmiş olsun, gerçekten rahatsız edici bir durum. 🙏

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri