Web Analytics

Tema düzenleyici

Beğendiğiniz Kahve Çeşitleri ☕?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ARM64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 738
Bana bol sütlü ve bol şekerli kahve olsunda ne olduğu önemli değil hepsini içerim :) acı kahveyi hiç içemiyorum bana gelmiyor maalesef.

Bana bol sütlü ve bol şekerli kahve olsunda ne olduğu önemli değil hepsini içerim :) acı kahveyi hiç içemiyorum bana gelmiyor maalesef.
Sütlü ve şekerli kahve mi? Ben o kahveyi hayatta içemem, varsayalım içtim; midem isyan eder ve bana küser😀

Sütlü ve şekerli kahve mi? Ben o kahveyi hayatta içemem, varsayalım içtim; midem isyan eder ve bana küser😀
Ben acı kahveyi içemem, bu yıl içerisinde sevgilimi istemeye gidecez. Üzerine basa basa dile getirdim, hayatım eğer kahve içerisine birşeyler atarsan ben hepsini dışarı çıkartırım benim kahvem şekerli olsun diye söyledim ama bakalım inşallah anlamıştır :D

Ice Americano ama sıcak içeceksem de içine 2 tek buz atıp yine Americano :) (Ayrıca ilk mesajım)
Evde de Jacobs kahvelerini tüketmeyi seviyorum.
Hoş geldiniz :) Ice Americano sıcak havalarda harika gidiyor, dışarıda antrenman (koşu, sıkı tempo yürüyüş) yaptığım zamanlar terimi fazla soğutmadan küçük boy alır yürüyerek içerdim.

Kışın tabii ki olmazsa olmaz sıcak americano, kahvenin içine bir şeylerin karıştılması benim hoşuma gitmiyor. Seven insanlara sonsuz saygı duyuyorum ama ben bir türlü alışamadım :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri