Yaşadığım şehirde Kahyaoğlu Kahvecisi var, oradan Türk kahvesini çektirir sâde olarak içerim. Diğer türlü Amerikano çok seviyorum, şimdi arkadaşı bekliyorum beni almaya geldiğinde kahve içmeye gideceğiz 
Teşekkür ederim hocam, beraber olsun denk gelirsek ısmarlayayım@Tevfik ortamınız bol olsun hocam, benim yerime de için.
Çok sevdiğim arkadaşımdır, yeri ayrıdır benim için, sevgiliside arkadaşım dostlukları sağlamdırVay ortamda tanıdık Fitness hocalarımızda varmış![]()
Teşekkür ederim kardeşim benim eksik olmaDostluğunuz ömürlük olsun abi![]()
Sütlü ve şekerli kahve mi? Ben o kahveyi hayatta içemem, varsayalım içtim; midem isyan eder ve bana küserBana bol sütlü ve bol şekerli kahve olsunda ne olduğu önemli değil hepsini içerimacı kahveyi hiç içemiyorum bana gelmiyor maalesef.
Hoş geldinizIce Americano ama sıcak içeceksem de içine 2 tek buz atıp yine Americano(Ayrıca ilk mesajım)
Evde de Jacobs kahvelerini tüketmeyi seviyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.